Juiste voorraadinformatie vermelden bij plaatsen van een order. Veel te trage uitlevering.
Pluspunten
het gewenste artikel is in goede staat ontvangen
Verbeterpuntenjammer moet het terug sturen het voldoet niet aan mijn eisen.
Pluspunten
Rollator besteld, en deze werd de dag erna netjes afgeleverd. Uitgepakt en was heel simpel te monteren. Er werkte een klemmetje aan de zijkant niet goed, email gestuurd en meteen telefoon met de mededeling dat er dezelfde dag nog een nieuwe werd verzonden en dat ik de andere mee terug kon geven. Super geregeld. Hartelijk dank voor de snelle service.
Pluspunten
VerbeterpuntenDouche klapstoeltje prima in orde maar waarom geen passende bouten en pluggen erbij geleverd,
Pluspunten
Prima besteld en volgende dag geleverd
Pluspunten
Tekortkoming voortvarend en snel aangepakt
VerbeterpuntenTwee artikelen besteld en betaald. Slechts een artikel geleverd met orderbevestiging voor beide artikelen . Onduidelijk of we het artikel Pro DM 28 t.w.v. € 36,02 nog ontvangen. Verwacht alsnog het ontbrekende artikel.
Pluspunten
Hartelijke ontvangst door Eva.
Pluspunten
De spullen zijn volgens afspraak bezorgd. Keuze producten prima.
VerbeterpuntenIk moest navragen wanneer de levering was. Dit is het enige puntje.
Pluspunten
VerbeterpuntenEr zou een technische dienst moeten komen voor de hulpmiddelen die je besteld.
Pluspunten
had het pakje mooi op tijd en goed verpakt.
Verbeterpuntenhet is de eerste keer dat ik hier wat bestel dus zou het zo niet weten
Pluspunten
Correcte maatvoering en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed en snel Goede communicatie
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenSite m.n. rond toegang en informatie vanuit eigen account niet intuïtief.
Pluspunten
snelle service
Het zou fijn zijn als je weet wanneer het pakje komt
Pluspunten
Netjes en betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door
9 Sylviuslaan