Pluspunten
Snelle Levering,goede producten
Pluspunten
Product zat goed beschermd ingepakt. Snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering, goede service! Er bleek iets niet goed te zijn met het geleverde bedhek. Ik kreeg meteen een nieuwe opgestuurd en kan de oude daarna kosteloos retourneren. Telefoon werd snel opgenomen en er werd goed meegedacht door de medewerkster aan de lijn. Heel erg fijn!
Pluspunten
Sneĺle levering. Uitstekend product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Ik ben goed geholpen ben zeer tevreden over de communicatie en afhandeling van de bestelling
Pluspunten
Goed snel en vooral betrouwbaar
VerbeterpuntenAlles is top
Pluspunten
Er wordt waargemaakt, wat er gezegd wordt op de site. Snelle service. Ja, ik ben heel tevreden.
VerbeterpuntenMisschien dat het prettig is, dat je de bestelling kunt volgen.
Pluspunten
Levertijd was prima. Ik had een pillendoos besteld en helaas sloten de schuifjes niet goed af, waardoor ik de pillendoos niet mee op reis zou kunnen nemen. Dit had ik in de beoordeling gezet, omdat ik dacht dat het nou eenmaal zo hoorde bij dit product. Maar ik kreeg een dag later een email dat ze een nieuwe pillendoos hadden opgestuurd en die is prima. Goede service!
VerbeterpuntenMeer informatie over de levertijd is handig.
Pluspunten
ik vond de website heel helder de super snelle bezorging top ik ben zeer tevreden en zal u zeker aanbevelen. de aanbeveling die ik had de buren zijn zeker uitgekomen
Pluspunten
Dit was mijn eerste bestelling maar mijn kompliment zo vlug en het product ziet er prima uit. Als ik weer iets nodig hebt weer naar Hulpmiddelwereld.h
Pluspunten
Duidelijke site en snelle correcte levering
Pluspunten
komt afspraken na en goede communicatie in het voor traject : advies vragen zijn goed opgepakt en ingevuld
Pluspunten
laagste prijsgarantie snelle levering
Pluspunten
Supersnelle levering!
Pluspunten
zeer vlotte levering
Pluspunten
zat netjes verpakt. Snelle levering, top!
Pluspunten
Snel duidelijk prima webwinkel
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Zeer vriendelijk en deskundig geholpen aan de telefoon; Vlotte verzending.
VerbeterpuntenAlles is prima,houden zo!
Pluspunten
Veel producten
VerbeterpuntenBetere track & trace per mail naar de klant toe. Dit is niet duidelijk en dan weer je niet wanneer je het ontvangt en Dit i.v.m. thuis zijn.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS