Pluspunten
Prima snelle levering
Pluspunten
Snel en goed
VerbeterpuntenGeen, is prima zo
VerbeterpuntenErg veel verpakkingsmateriaal
Pluspunten
Ik had nog nooit per internet besteld, maar alles verliep vlot. Ik ben erg blij mt mijn bestelling.
Pluspunten
Zeer snelle bezorging.
Pluspunten
Zeer snelle levering, en prima verzorgd wat de verpakking betref. Alles keurig ingepakt. Ga zo door.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Super geholpen
Pluspunten
Frisse uitstraling
VerbeterpuntenMeer aan de weg timmeren via reclameActies.
Pluspunten
werd vriendelijk te woord gestaan
Verbeterpuntenlevertijd, en laat weten waarom een bestelling nog niet geleverd is/wordt. Stuur de track&tracecode tijdig door.
Pluspunten
Snelle levering Goede prijs/kwaliteit verhouding
VerbeterpuntenDe site kwam ik per toeval tegen. Het was mij niet bekend dat er een hulpmiddelwereld bestond. Misschien wat meer ruchtbaarheid aan geven zodat meerdere consumenten hier gebruik van maken.
Pluspunten
klantvriendelijk over de telefoon, snelle reactie
Pluspunten
Pluspunten
Ik vond de prijs tov andere bedrijven reëel, verder heb ik mijn ding besteld en dat was oke
Pluspunten
Heldere website Goede levertijd Duidelijke communicatie
Verbeterpuntenkan ik niet beoordelen, dit is de 1e bestelling door mij gedaan
Pluspunten
Hoop op vooraad
VerbeterpuntenVerpakking + verzendkosten Het hoeft niet in een grote doos als het ook in een bubble envelop kan. Echt zonde.! Van het verpakkingsmateriaal en kosten betreft verzenden.
Pluspunten
Terug sturen is geen punt!
VerbeterpuntenVerkeerde artikel geleverd! Moet dan twee hele (!) dagen thuisblijven Eerste dag om juiste artikel af te leveren Tweede dag om verkeerde artikel op te komen halen! Blijf ik heel de dag thuis omdat ze verkeerde artikel hebben geleverd en dus weer op komen halen. En dan komen ze gewoon niet!! Ik heb twee dagen voordat ik opgenomen word voor operatie wel wat anders te doen dan heel de dag voor niets thuis te zitten...
Pluspunten
Snelle levering en nette prijzen.
Verbeterpuntengeen.
Pluspunten
Pluspunten
snelle levering en neemt evt klachten serieus op
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS