Pluspunten
Nette mails en vlot geleverd.
Pluspunten
TOP SERVICE -- SUPER COMMUNICATIE!!
Pluspunten
Geen problemen bij het ruilen. Correcte oplossingen aanreiken. Vriendelijk personeel.
Pluspunten
laagste prijs garantie; alert reageren na ontbrekend onderdeel;
VerbeterpuntenAantrekkelijker website
wat uitleg over het monteren
Pluspunten
Bij bestellen gebeld of volgende dag levering mogelijk was, ondanks dat ik na 16.00 u belde/bestelde. Geen probleem, men hield de website in de gaten of mijn bestelling er goed door kwam. Keurig volgende dag geleverd.
Pluspunten
Goede verzending,goed ingepakt en na communicatie goed geholpen.Geen op of aanmerkingen.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
supersnelle afhandeling van mijn bestelling
VerbeterpuntenMijn bestelling kwam in twee gedeelten. Aan de ene kant positief omdat het artikel dat wel leverbaar was direct werd opgestuurd. Maar het was onduidelijk waarom het andere artikel er niet bij was. Tip zou zijn om dit aan te geven. Voorkomt verwarring.
Pluspunten
Ook toen ik aangaf het bestelde produkt te willen retourneren, bleef de medewerker vriendelijk en behulpzaam. De medewerker beloofde terug te bellen en hij deed dit ook netjes. Als extra service hoefde ik de verzendkosten voor het retourneren niet te betalen. Top!
VerbeterpuntenSoms waren de medewerkers een beetje lang van stof.
Pluspunten
De helping hand werkt prima en de bezorging ging goed.
Pluspunten
Duidelijke webwinkel. Internet-bestelling wordt secuur gecontroleerd. Hoewel gewend aan internetwinkelen, toch uiterst belangrijk dat telefonische uitleg mogelijk is. Die is bij u 100%. Zoals bij de laatste aankoop van 20 werd 13 paar sokken. Geen back order. Wil graag pillendoosjes bestellen. PR61430/1432. Indien mogelijk van 4 kleuren elk 6 doosjes = 24 x € 3,95. Ik wacht af.
VerbeterpuntenDat waren de pillendoosjes, welk probleem telefonisch op bijzondere wijze - tegen de methodiek in - al eerder is opgelost. Door de mantelzorg verzorring in de woning i.p.v. in verzorgingshuizen (alleen verpleeghuizen blijven over) is een assortiment van incontinentie lakens en hoeslakens nodig. Ik blijf daarvoor op uw winkelwebsite zoeken. Telefoon 035 693 7381 10-11-2015
Pluspunten
Snelle levering Goed koop
VerbeterpuntenOp de site aangeven dat de rollator van vitility in elkaar gezet moet worden.
Pluspunten
snelle en goede service en zending
Pluspunten
ik kende het bedrijf niet kom vaak bij medireva wist niet dat er nog een bedrijf in de buurt was goed om te weten bestelling was lekker vlug in huis volgende voor herhaling vatbaar T.Habets
Verbeterpuntengeen idee
Pluspunten
Duidelijke communicatie, vlotte levering, goed product.
Pluspunten
snel en goed!
Verbeterpuntengeen
helaas trick and thread werkte niet heb de dag na de bestelling zelf moeten bellen wanneer ik mijn bestelde item kreeg
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS