Pluspunten
zeer goede informatie op het internet
Pluspunten
Goede levering, goed product
Pluspunten
snelle levering volgens opgave, gelijk bevestiging per mail.
Verbeterpuntenkleuren op website v. opvouwbare wandelstok komen niet overeen met werkelijkheid.
de track-trace van gls (geloof ik) heb je niks aan. Pas volgende ochtend zichtbaar. En ook niet of het middags of ochtends komt. Dat is bij tnt toch beter geregeld.
Pluspunten
Keurig met levertijden, zoals vermeld op de site
VerbeterpuntenKleinere dozen voor kleine artikelen Zonder om zulke grote verpakkingen te gebruiken
Pluspunten
Goed product, duidelijke website, stipte levering.
Pluspunten
De vlotte toezending
VerbeterpuntenBij het product was geen enkele beschrijving en geen wasvoorschrift. Bovendien had ik iets ergonomisch verwacht voor die prijs, maar het is allemaal rechttoe rechtaan. Kortom, ik gebruik het wel, maar ga er zelf één maken die wel ergonomisch is.
Pluspunten
ik ben positief over het product wat ik heb ontvangen en van de week zal ik nog iets bestellen maar daar ben ik nog niet helemaal uit
Op de site staat voor 12:00 uur besteld, de volgende dag verzonden Dit doet vermoeden dat je je spullen binnen 24 uur in huis hebt. Dit was bij mijn bestelling helaas niet het geval. Mijn bestelling is als pakket gestuurd. Dit terwijl 1 vingerspalk ook door de brievenbus past. Waarom geenbenvelop? Dit scheelt verzendkosten.
Pluspunten
Netjes door gegeven dat gevraagde product even niet voorhanden was. Snel nageleverd.
Pluspunten
zeer goed en snel geholpen
Pluspunten
Was super douchestoeltje,,maar omdat ik hier de komende maanden toch nog blijf wonen heb ik het weer terug gestuurd.
De informatie over het in elkaar zetten van het apparaat klopte niet, er waren onderdelen in de tekening verwisseld.
Pluspunten
Alles van bestellen tot levering verliep als een trein en dat dan ook nog tegen de voordeligste prijs
Pluspunten
Zeer snelle reactie en oplossing bij een probleem
VerbeterpuntenKorrekte artikelnummering
Pluspunten
geen communicatie gehad, alleen via internet
Pluspunten
Geruisloze uitvoering bestelling van uitstekend product.
Pluspunten
Vlugge levering en juist product
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS