weet ik niet, wat denken jullie zelf ?????
Pluspunten
groot assortiment
Verbeterpuntentot dusver heb ik die niet
Pluspunten
snelle levering , goed product
prima,geen tips
Pluspunten
De helft goedkoper dan bij de concurrent. Simpele bestel procedure. Super snelle levering.
VerbeterpuntenGeen aankondiging over bestel moment. Niet kunnen bepalen wanneer zal worden afgeleverd.
Pluspunten
Weet niet
VerbeterpuntenMet acceptgiro betalen
Pluspunten
Vlotte afwerking van een order
VerbeterpuntenVoor èèn order heb ik nu 3 rekeningen gehad en dat lijkt mij wat veel.
Pluspunten
Snel, duidelijke info.
Pluspunten
vooraf telefonisch contact gehad de persoon was vriendelijk en behulpzaam
Verbeterpuntenna de bestelling was geplaatst en betaald zou het fijn zijn dat en van uw kant een mailtje naar mij gestuurd zou zijn dat mijn bestelling verstuurd is.
Pluspunten
Totaal oordeel over dit bedrijf 1 2 3 4 5Personeel1 2 3 4 57Snelheid/Levertijd1 2 3 4 59Communicatie1 2 3 4 5nvt
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Betalen van product lukte niet via internet,zij merkten dit,belden op,en regelden de bestelling gelijk.Opmerkelijk!
VerbeterpuntenNvt.
Pluspunten
Heel goed geholpen door degene die aan de telefoon zat. Ze heeft veel moeite voor me gedaan om e.e.a. uit te zoeken.
VerbeterpuntenEerste bestelling was er meteen de volgende dag. Tweede bestelling was een dag later.
Pluspunten
Gewoon betrouwbaar
Pluspunten
Gewoon betrouwbaar
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS