Pluspunten
Dat ik steeds op de hoogte werd gehouden over levertijd en tijdstip van versturen.
Verbeterpuntenn.v.t.
Pluspunten
goede behandeling
Pluspunten
Goede service en correcte handeling na vermist pakketje!
Pluspunten
Tot op heden geen verbeter punten
Pluspunten
de bereidheid van het personeel om zo goed mogelijk op vragen te antwoorden
VerbeterpuntenHet aanbod (nog) beter weten aan te passen aan specifieke handicaps bvb Alhoewel ik betwijfel dat de vraag naar goede ( de juiste )positioneringskussens voor compleet hulpbehoevende personen zo beperkt zou zijn ... ik denk daar een markt voor is . Misschien bestaat er een professioneel circuit dat ik nog niet ontdek heb op internet ?
Pluspunten
Supersnelle levering
Verbeterpuntenzou ik niet weten
Pluspunten
Prima site wel even zoeken maar dit kan aan mij liggen
Pluspunten
Snelle levering super
Pluspunten
Snelle levering Goede werking
Pluspunten
Meteen gebeld dat de gewenste kleur niet direct leverbaar was en daardoor zelf gekozen voor de andere kleur. Deze werd de volgende dag al bezorgd. Prima service!
VerbeterpuntenVooral deze service blijven verlenen.
Pluspunten
vlotte afhandeling bestelling bestelling is keurig netjes verpakt ontvangen voldoet aan de verwachtiging
Verbeterpuntenblijf gewoon zo doorgaan
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
Snelle bezorging, prima materiaal!
Pluspunten
goed telefonisch contact
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Verbeterpunteneventueel: aangeven in welk dagdeel de levering plaatsvindt
Pluspunten
Persoonlijk te woord gestaan en teruggebeld n.a.v. telefonisch overleg Vlotte levertijd, binnen 36 uur na on-line bestelling geleverd Vlot en duidelijk email overleg m.b.t. retourzenden van het artikel
VerbeterpuntenCommunicatie over het artikel. Gevraagd of de bestelde rollator een "bouwpakket" betrof of kant-en-klaar geleverd werd. Bleek toch om een "bouwpakket" te gaan, terwijl werd meegedeeld dat het een kant-en-klare zending zou zijn. Toch een tegenvaller. In verband hiermee beveel ik dit bedrijf niet aan.
Pluspunten
Snelle levertijd
Verbeterpuntenvan de drie paar sokken die ik heb besteld was een paar van de verkeerde maat
Benoem bij bestelling als de beloofde levertijd niet gehaald zal kunnen worden; ik had op zondagavond besteld en verwachtte de bestelling dus uiterlijk dinsdag. Deze kwam uiteindelijk pas donderdag.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS