Graag info versturen naar de klant wanneer goederen geleverd worden GLS stond onverwachts voor de deur. Ik had er niet op gerekend.
Pluspunten
Vlotte verwerking bestelling en verzending.
VerbeterpuntenControle op juistheid van orderverwerking. Op de pakbon staat duidelijk : blikopener, maar in het pakket zit een bokaalopener. Nu moet er weer terug gestuurd worden (wiens kosten?) en dan maar hopen dat de nwe zending goed zal zijn. Afhankelijk van het resultaat zal ik het bedrijf wel of niet aanbevelen.
Pluspunten
VerbeterpuntenVooraf de bezorging een mailtje welke dag het afgeleverd zou worden. Bv. Track & trace van de post.
Pluspunten
Ben prima geholpen door dhr. (weet helaas zijn naam niet meer), heeft meegezocht en was bijzonder vriendelijk. met vriendelijke groet Ina Terlouw
VerbeterpuntenVoor alsnog geen punten te verzinnen. Wel over het product het draaibare tafeltje. Het kan helaas niet laag genoeg. Wat we ook missen is dat hij niet kan kantelen, zodat het ook in een leesstand gebruikt kan worden. Daarnaast wiebelt het blad. Jammer... maar we zoeken voort. met vriendelijke groet Ina Terlouw
Pluspunten
na bestelling toch geen voorraad, maar men bleef goed communiceren en reageerde snel op mailtjes
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
Hulpvaardig en kundig
VerbeterpuntenBeantwoorden email wat sneller?
Pluspunten
Zeer snelle levering. Deugdelijk verpakt,
VerbeterpuntenUitgangscontrole op te leveren artikelen. (Twee verschillende artikelen ontvangen met hetzelfde artikelnummer)
Pluspunten
makkelijk te bestellen snel ontvangen goed produkt (op dit moment onderweg naar mn schoonmoeder in Bosnie )
Pluspunten
Een hele snelle levering.
Pluspunten
Snelle levering en mogelijkheid achteraf te betalen
VerbeterpuntenVerpakkingen op maat nemen, de doss was 4x zo groot als de inhoud
Pluspunten
Artikel klopte met wat op de website stond en werd snel geleverd. Ik vind dit een supernette prijs voor een rollator die ik slechts tijdelijk nodig heb. Nog een leuke kleur ook.
VerbeterpuntenOp de website stond niet vermeld dat je de rollator voor een laatste deel zelf in elkaar moest zetten. Maar ik wist dit van een andere website. Het is niet moeilijk, maar gewoon praktisch om te weten. Nu had ik op tijd hulp van een handige vriendin gevraagd.
Pluspunten
Zie hierboven. Website overzichtelijk.
VerbeterpuntenDe bijgeleverde handeleiding was niet heel duidelijk. Plaatje wat groter, of naast overzichtsplaatje ook plaatjes details / de stappen.
Pluspunten
SNELLE AFHANDELING
VerbeterpuntenEen klemmetje aan de zitting zal los, dolgedraaid! Inmiddels zelf gerepareerd.
Pluspunten
Snelle levertijd en overzichtelijk website
Pluspunten
overzichtelijk site, makkelijk met betalen, etc.
Verbeterpuntenbij bestellen al duidelijkheid geven dat niet alles tegelijk geleverd kan worden, omdat niet alles bij hetzelfde adres vandaan zou kunnen komen.
Pluspunten
Goede voorlichting en snelle levering
Pluspunten
Snelle levering van prima produkt
Ik had graag mail ontvangen over de datum van aflevering
Pluspunten
snelle levertijd, sneller kan niet
Verbeterpuntengeen
Vooral zo houden!!