Pluspunten
Zeer snelle bestelling, discreet verpakt.
Pluspunten
Doen wat ze beloven
VerbeterpuntenGa vooral zoals door
Pluspunten
Helder site. Snelle levertijd Mogelijkheden tot ruilen
Pluspunten
Snelle en accurate levering.
Mailtje met barcode verzending, zodat je weet wanneer je thuis moet blijven
Pluspunten
Prachtig bedtafel helemaal blij. ....
VerbeterpuntenNiks veranderen
Pluspunten
Goed te woord gestaan en goederen op tijd in huis.
Pluspunten
Snelle levering , na een telefonisch onderhoud correct te woord gestaan . Product retour gezonden en twee dagen daarna de goede maat opgestuurd , Klasse !! Een foutje mijnerzijds ik heb alles teruggestuurd ook mijn kortingsbon voor een ev. volgende bestelling bij de nieuwe order is die helaas niet bijgevoegd .
VerbeterpuntenVoor mij niet van toepassing !
Pluspunten
geen
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Eerste keer dat ik een bestelling heb gedaan, is netjes afgehandeld.
Pluspunten
Snelle levering en gaat er iets mis of je bd f ontrevede. Dan lossen ze dit keurig voor je op!
VerbeterpuntenEventueel website die ook in boodschappen mandje al prijs maar zien ipv pas op zijn laast...zodat t duidelijker is wat t kost en sommige artikelen worden op site weer anders aangegeven als in t kleine maar toch best dikke boekje. Maar verder erg tevreden hoe ze zijn omgegaan met de problemen die ik had,kreeg meteen een mail en werd snel gebeld en kwamen snel tot nette oplossing!!!
Pluspunten
krijg vrij vlug antwoord op mijn mail !!!
Verbeterpuntenheb ik nog niet !
Pluspunten
Snelle levering netjes verpakt
VerbeterpuntenMailtje sturen met trackcode zodat de ontvanger weet wanneer t pakketje geleverd word.
Pluspunten
Ik kan eindelijk weer groenten snijden zonder pijn in mijn pols
Pluspunten
Super service!
Pluspunten
Snelle service helemaal top !!!
Pluspunten
Erg tevreden
VerbeterpuntenGeen verbeterpunten
9 Sylviuslaan