Pluspunten
Vriendelijk te woord gestaan. Nette en duidelijke uitleg over produkt, en heel erg fijn dat de levertijd zo kort is. Ik ben zeer tevreden.
Verbeterpuntennvt
Pluspunten
goede overzichtelijke website; snelle levering; keurig verpakt.
Pluspunten
De bestelling werd supersnel afgeleverd, daar krijgt u 5 sterren voor.
De paperenkraam was wat veel.Kan ook minder.
Pluspunten
Andere producten doorgemaild omdat een artikel niet voorradig was. Dit direct ontvangen en ondanks dat dit duurder was, hoefde er niet voor bijbetaald te worden. Super service!
Pluspunten
Gedetailleerde tel. informatieverstrekking snelle levering
Pluspunten
Snelle reactie op vragen.
VerbeterpuntenOp de site staat voor 12.00 uur besteld, volgende dag in huis. Klopt niet in dit geval. Woensdag besteld, maandag bezorgd. ( Jammer) De factuur was er wel op vrijdag. Lijkt mij geen goede volgorde. Gevraagd om track en trace , werd beloofd maar moesten we nogmaals om vragen. kleine dingen, wel belangrijk!
Pluspunten
Werd per e-mail op de hoogte gehouden omtrent de levering. Bestelling werd zelfs tijdens carnaval binnen 2 dagen geleverd terwijl ik aangegeven had dat het best een paar dagen later kon dat vond ik echt geweldig.
VerbeterpuntenGEEN
Pluspunten
vlot
Verbeterpuntenartikel onverklaarbaar duur
Pluspunten
supersnelle levering. voor 12.00 uur bestelling geplaatst en volgende dag al in huis
Verbeterpuntengeen communicatie ontvangen over datum en tijdsperiode waarop de levering zou plaatsvinden
Pluspunten
Zeer klantvriendelijk met goede service
VerbeterpuntenIn de webshop kan het factuuradres niet aangepast worden naar een postbusnummer. Er is geen ruimte om een referentienr. (bijv. ordernummer) aan de bestelling te koppelen. Voor zakelijke klanten zou dit vanwege verwerking van de factuur wel praktisch zijn.
Als het vakje 'Handmatig adres invullen' wordt aangevinkt kan er een postbusnummer als factuuradres worden ingegeven. De referentie mogelijkheid verschijnt nadat het vakje 'Bedrijf' is aangevinkt.
Pluspunten
Snel, makkelijk en overzichtelijk keuzes maken, uitgebreid aanbod
VerbeterpuntenKreeg bestelling in 2 delen en op 2 dagen, twijfelde of het goed zou komen, begeleidende briefje gaf geen duidelijkheid of tel.nr. Om eventueel te bellen
Pluspunten
goed assortiment snelle levering
Pluspunten
VerbeterpuntenDe verpakking van het product was niet echt stevig
Pluspunten
Nvt
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Duidelijke website, snelle levering en ook het retourneren van goederen verliep vlekkeloos.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snel geleverd, goed product, redelijke prijs
Pluspunten
Goede vriendelijke en betrouwbare communicatie, zowel per telefoon als mail .Men dacht mee. Product was snel geleverd, we konden het 2 weken uitproberen. Bleek niet geschikt voor ons, Geen probleem . Retour gezonden en factuur niet hoeven betalen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS