Pluspunten
duidelijke beelden van het aankoopproduct. Op de webside.
Pluspunten
Goede communicatie en snel geleverd.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
* Betrouwbaarheid van het bedrijf. * Contactmogelijkheid van het bedrijf. * Product kan geleverd worden met betaling achteraf. * Ruime keuze.
Verbeterpunten* 3 weken wachttijd voor levering t.g.v. stockbreuk, hoewel op de website snelle levering vermeld staat. * Betalingsprobleem voor Belgische klanten: steeds het "BIC-nummer" vermelden alstublieft bij bankoverschrijving.
Pluspunten
Mijn bestelling was snel geleverd.
VerbeterpuntenIk heb geen verzendbevestiging gekregen (wel van de bestelling en betaling) waardoor ik het pakket in eerste instantie mis wat gelopen (was niet thuis).
Pluspunten
ondanks leveringsproblemen(staking in Belgie) goed op de hoogte gehouden.
Pluspunten
Vriendelijke telefonische klantreactie bij contact. Correcte en klantvriendelijke oplossing bij gebleken onzekere levering van oorspronkelijk gewenst artikel
Verbeterpuntendeze positieve punten kwamen na het contact zoeken van de klant. Het was nog beter geweest, als men iets eerder had laten weten, dat artikel moeilijk en laat leverbaar zou zijn.
Pluspunten
Een nieuwe stok gekocht voor mijn man en het zat heel netjes ingepakt, kon niks mee gebeuren en ook de snelle levering heeft een 10 verdiend. En ook de prijs was lekker laag.
Pluspunten
Voor 12.00 uur besteld, volgende dag geleverd. Achteraf betalen.
Pluspunten
Snelle verzending; bij uitpakken bleek blad beschadigd; na mail foto binnen een uur nieuwe tafel opgestuurd. Klasse!
Pluspunten
Dat de artikelen heel duidelijk weergegeven worden .
Ik zou graag bericht hebben ontvangen wanneer het pakket op de post was gegaan. Ik was nu niet thuis, toen het pakket werd bezorgd en het stond achter huis
Pluspunten
Betrouwbaar en snel
VerbeterpuntenMail wanneer een pakket verstuurd is zou wel handig zijn
Pluspunten
snelle levering en goed product
Pluspunten
Snelle bezorging, goede communicatie, het prodcut voldoet aan alle verwachtingen en werkt ook prima.
Pluspunten
webpagine heel goed toegankelijk, vlotte levertijd
Verbeterpuntengeen
9 Sylviuslaan