Beschrijving of handleiding bij bestelling voegen!!
Pluspunten
Snelle levering en groot aanbod.
VerbeterpuntenAandacht voor bestellingen die bij elkaar horen. Urinaal moet passen in houder. Vanaf een plaatje bestel je snel de verkeerde. Nu betaal ik twee keer verzendkosten en heb ik 1 urinaal teveel want als ik die terug moet sturen kost dat ook weer geld.
Pluspunten
Ik ben heel tevreden over het hele traject van bestelling tot levering/betaling!
Pluspunten
- Duidelijke webshop. - Supersnelle levertijd.
Verbeterpunten-
Pluspunten
Product is prima
VerbeterpuntenLastig om dit in te vullen omdat ik de complete bestelling nog niet binnen heb.
Pluspunten
snelheid levering
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelle levering en correcte afhandeling.
Pluspunten
Snelle levering, snel antwoord op vragen en vriendelijke medewerkers.
VerbeterpuntenZoekfunctie op website.
Pluspunten
Heel vriendelijk en adequaat personeel, snelle levering en optimale hulpvaardigheid.
Heb helaas het product terug moeten sturen ivm de hoogte, die was te hoog ! Mvg lies Jacobs
Pluspunten
gidsje hulpmiddelen werd bijgeleverd
Pluspunten
Bezorging op gewenste datum mogelijk en prima uitgevoerd.
Pluspunten
Ik heb voor de eerste keer besteld bij dit bedrijf en ben zeer tevreden erover. Goede email communicatie. Dag erna geleverd. 1 artikel moest van een ander distributiecenter komen maar is ook dezelfde dag geleverd in een 2e pakket. Materiaal is ook van goede kwaliteit.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS