Pluspunten
Correct te woord gestaan nav telefonisch onderhoud.
VerbeterpuntenIk had graag een mail ontvangen wanneer de bestelling onderweg is, dan wel afgeleverd ging worden. Nu kwam het goed uit, maar kan mij voorstellen dat wanneer hier geen info over verstrekt wordt e/o kan worden, dat niet iedereen hier gelukkig mee is.
Pluspunten
Duidelijke informatie op de website.De producten werden snel geleverd.
Pluspunten
Ruime keus.
VerbeterpuntenEr zou de volgende dag geleverd worden maar het werd een dag later het zou prettig zijn als dat vermeld wordt in de mail. Maar ben er erg blij mee!
Pluspunten
Erg betrouwbaar.
VerbeterpuntenGeen.
Pluspunten
Snelle levering, geen verzendkosten.
VerbeterpuntenN.v.t
Pluspunten
reacties op berichten
Verbeterpuntenik heb een gevoel van te weinig bevelstructuur.
Pluspunten
Ruime voorraad Aanvaardbare prijzen
VerbeterpuntenNa 12 uur besteld wordt afhandeling naar de volgende dag verschoven Geen mail ontvangen met track referentie van de verzending Verwarrende informatie door opsplitsing bestelling in twee verzendingen De bezorging gebeurde op twee verschillende dagen
Pluspunten
VerbeterpuntenALS JULLIE EEN PRODUCT NIET VERKOPEN BIEDT HET DAN OOK NIET OP JULLIE SITE AAN! WAARDELOOS
Pluspunten
GEEN LOZE BELOFTES !!!!! Ik kan deze firma met stip aanbevelen. Supersnelle levering. Zondag besteld en dinsdagmorgen reeds afgeleverd !!!! Alles netjes breukvrij verpakt in onberispelijke staat. Hier is nog een tevreden klant bij. Voort doen zo!
Pluspunten
De klantenservice reageert snel op klachten!
VerbeterpuntenDe levertijd is slecht! Ik weet dat dit aan DHL ligt! Misschien betere afspraken maken met DHL Ik heb via een telefonische reactie van jullie begrepen dat er alles aan gedaan wordt om dit te verbeteren. Succes!
Pluspunten
Duidelijke site, kon prima vinden wat ik nodig had en het was allemaal snel en keurig geregeld.
Pluspunten
De bestelling was 2 dagen later bij mij thuis. Ik werd zeer goed op de hoogte gehouden tijdens die 2dagen.
VerbeterpuntenHet eerste gedelete van de bestelling werd geleverd door het Belgisch bedrijf GLS. Het was een bijzonder norse man die geen woord Nederlands verstond. Hij had een passagier bij die het nodig vond om mij in het Frans uit te schelden omdat ik niet rap genoeg was. Die moeten bij mij geen tweede keer meer komen. Het tweede deel van de bestlling kwam de dag nadien en die werd gebracht door een vriendelijke man van DHL als jullie vat hebben op de koerierdiensten in Belgie kies dan nooit meer voor GLS!!!
Pluspunten
Keurig ingepakt, zeer degelijk. Dekenboog werkt perfect. Makkelijk verstelbaar. Geen kramp meer in benen. Deze klant is bizonder tevreden!
Pluspunten
Alles OK
VerbeterpuntenJammer dat in mijn geval geen bezorgtijdindicatie kon worden gegeven
Pluspunten
Bij navraag of iets op voorraad was, werd er meteen gereageerd
VerbeterpuntenWe hebben 2 artikelen besteld, die tegelijkertijd vóór een bepaalde tijd geleverd moesten worden. De artikelen werden echter separaat afgeleverd en pas na enkele verontrustende telefoontjes van onze kant werd nagekeken of de 2e artikel op tijd zou zijn. Uiteindelijk is wel alles goed gekomen.
Pluspunten
snelle levering, overzichtelijke website en beslist niet duurder dan andere hulpmiddelzaken.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS