Pluspunten
Uiterst vriendelijk en attent personeel
VerbeterpuntenJullie gebruiken wel ****** veel verpakkingsmateriaal!
Pluspunten
Snelle en correcte levering.
Verzending niet met TNT (tegenwoordig PostNL) zoals op de website staat, maar met een andere pakketdienst. Deze pakketdienst bezorgt alleen op werkdagen en niet op zaterdag.
Pluspunten
Pluspunten
Informatief goed gesprek via de telefoon! Daarna rollator topra troja 2G besteld
VerbeterpuntenEen tracking nummer zou fijn zijn Toch word het de volgende dag geleverd Zoals werd afgesproken
Pluspunten
Super snelle levering
VerbeterpuntenGeen verbeter punten
Pluspunten
Keurig verpakt en zeer snel bezorgd
Verbeterpunten???????
Miste de handleiding van de draad door naald tehalen en dit balen. Groetjes Mieke
Pluspunten
Supersnelle levering Goed verpakt
Pluspunten
-zeer snelle levering
Pluspunten
ik nzeg alleen maar als ik geod gelezen had voordat ik de bestelling deed dan had ik mij 7 euro uitgespaard en het zelf gehaald ik las later pas dat u bedrijf in maasticht was eigen schuld dikke buld
Verbeterpuntenxxxx
Pluspunten
eerlijk en rechtvaardig en betrouwbaar, afspraken nagekomen.en snelle levering van ons daarom een 10, vriendelijke groeten Bertus
Pluspunten
Snel en correct behandeld, bestel,afgehandeld en geleverd.
VerbeterpuntenEr zijn geen verbeterpunten te constateren.
levering was 1 dag te laat door problemen bij hulpmiddelwereld
Ik kreeg 2 pakjes ipv 1 op dezelfde dag van verschillende bezorgers. Een pkje zat 1 hulpmiddeltje in wat door de brievenbus had gepast als er geen grotere doos omheen had gezeten bijgevuld met plastic luchtkussentjes
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS