Pluspunten
Geweldig, degelijk, eenvoudig te monteren en voor moeder simpel te draaien naar gebruikstand.
VerbeterpuntenMeer bekendheid bij tehuizen. Ze hadden het nog nooit gezien ! Handvat met draaibaar tafeltje. Je kan er veel meer van verkopen, want het personeel was ook heel enthosiast, geen los ding dat in de weg staat en waar je over kan vallen. Meer PR zou ik adviseren !
Pluspunten
Ruime keus, goede website.
VerbeterpuntenDe levertijd van "volgende dag in huis" werd niet gehaald en er was geen bericht om dit mee te delen. Ik kreeg ook geen verzendbevestiging, dus ik had geen idee wanneer het pakje zou komen. Desondanks toch nog vrij snel geleverd.
VerbeterpuntenN.V.T.
Pluspunten
Zeer snelle levering
VerbeterpuntenWanneer product bezorgt wordt
Pluspunten
Communicatie en levertje
VerbeterpuntenVerpakking. Bij het tafeltje zaten de verkeerde bouten. En buis stak door verpakking heen.
Pluspunten
Heb direct tel contact gehad n.a.v. beoordeling mijnerzijds. Daarin uitgelegd dat kussen zelf wel, maar draagtasje van kussen niet in orde was. Dat het verschil tussen 3 sterren =5 en 4 sterren= 8 mi wel erg groot! Merk nu dat het aantoetsen van de sterren meer gedifferentieerd is .
VerbeterpuntenRits van draagtasje is kapot
Pluspunten
alles van bestellen tot leveren , prima .
Pluspunten
Plezierige behandeling en uitvoering bestelling.
Pluspunten
Telefoniste denkt mee en zoekt oplossingen Bij terugbellen ook direct dezelfde persoon aan de lijn
VerbeterpuntenXx
Pluspunten
Geweldig snelle service
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Prima product, is ook wat er beschreven wordt!
VerbeterpuntenIk had aangeven dat er dingen niet zo fijn verlopen waren. Dat hebben ze super en heel klantvriendelijk opgelost. Ik werd gebeld en ze namen het heel serieus en er word ook wat aan gedaan. Behoorlijk onder de indruk dat zoiets gebeurd, dat hoor en zie je niet vaak! Dank jullie wel! Ik beveel dit bedrijf zeker aan.
Ik mis de orderbevestiging per e-mail en de bezorgdag.
Pluspunten
Je wordt netjes geholpen
VerbeterpuntenDe bezorgservice: ik was de eerste keer dat het (de nabestelling)bezorgd werd op vakantie. Pakket werd teruggestuurd. Jammer dat het niet bij de buren werd afgeleverd. Zeker omdat het alleen om een hoes ging..
Pluspunten
zeer goede service en zeer goede kwaliteit van het product. wij hebben een goede communicatie via mail gehad. Kortom een zeer betrouwbaar bedrijf
Pluspunten
Uitgebreide keuze mogelijkheden met duidelijke omschrijvingen.
Pluspunten
Prima verlopen
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Snel en netjes afgeleverd bij mijn tante. Zeer blij mee. Kan met behulp van de grijpstok zichzelf weer aan -en uitkleden.
VerbeterpuntenTante kreeg helaas de verpakking niet open. Moest wachten tot er iemand langskwam om te helpen. Verpakking misschien iets toegankelijker maken voor ouderen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS