Pluspunten
Meer reclames mee maken is nergens kekent en het is voor ouderen een prime hulpmiddel ben zelfs al bij 2 bedrijven er mee geweest Intratuin een thuiszorg
Pluspunten
Super snel geleverd
VerbeterpuntenTwee artikelen besteld, allebei de zelfde dag geleverd alleen door twee verschillende bezorgdiensten .
Pluspunten
Makkelijk via internet
VerbeterpuntenGoed kijken naar het te leveren artikel! We hadden een verkeerd artikel ontvangen (een voetenbankje in plaats van een keukenstoel)
Pluspunten
Een bestelling gedaan. Deze is correct behandeld.
Pluspunten
snelle levering... op rekening ....prima verpakt
Pluspunten
mooi overzicht in de catalogus, of internet! gemakkelijke betaling; zeer snelle levering!!!
Pluspunten
Dat het bestelde goed was verzorgd.
VerbeterpuntenDat de bestelling: alleen geadresseerd was als zijnde een product, terwijl in de doos de twee afzonderlijke bestelde producten zich bevonden. Was daar achteraf wel gelukkig mee. Wel jammer dat ik zelf er achter aan moest, om het bestelde na enkele dagen te ontvangen. Track en Trace, zou toch wel handig zijn, zodat je zelf de zaak kunt volgen, en niet aan de telefoon moet hangen!
Pluspunten
Verbeterpuntenveel te grote doos (verspilling!!!!)
N.V.T
Pluspunten
Breed assortiment
VerbeterpuntenLever datum en dijd melden bij bestelling
Eerst de bestelde goederen leveren, daarna de beoordeling vragen. Op 20 mei besteld, nu, 26 mei 19.30 uur nog niet ontvangen.
Pluspunten
het kunnen vinden van het juiste product
Verbeterpunteneenvoudiger verpakking waardoor de verzendkosten lager kunnen worden
informeer zsm als er problemen zijn met de tijdige levering
Pluspunten
vlug en netjes afgehandeld
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
Snelheid en correcte afwikkeling van de bestelling
Pluspunten
Zeer snelle levering en goed te woord gestaan aan de telefoon.
VerbeterpuntenJammer dat je niet op Zaterdag kan bellen. Ik had een kortingsbon van euro 20.-,die geldig was tot 11 mei, maar omdat ik nog wat informatie wilde hebben, kon ik de order pas maandag 12 mei versturen.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS