Pluspunten
Zeer snelle reactie op telefoonbeantwoorder en e-mail. Correcte afhandeling van bestelling en snelle levering.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
snelle levertijd zoals beloofd
Pluspunten
Snel en eenvoudig via internet aan te schaffen.
VerbeterpuntenDe rand met handvat (het steunpunt op de drempel) had van mij nog wel wat langer gekund, want nu was het niet toereikend genoeg, zodat ik nu aanpassingen moet gaan doen. Een voordrempel voor de drempel maken, want bij mijn ouders huis zaten de stenen van de gevel in de weg. De 2 zijflappen van de drempeldrempelhulp stoten hier tegenaan met als gevolg dat ik de drempelhulp niet op de drempel kon leggen.
Pluspunten
werdt goed en vrienderlijk gehopen .en terug ge belt met een vraag. Dus goed
Pluspunten
goed product geleverd.
Pluspunten
Prima service. Mail werd snel beantwoord en behandelt. Ook de laagste prijs garantie wordt nagekomen. Echt uitstekend!!
VerbeterpuntenGeen, ga zo door!
Pluspunten
klachten werden getracht zo snel mogelijk op te lossen. Medewerkers ware begripvol en vriendelijk. Financiële compensatie werd aangeboden en direct afgehandeld en navraag werd gedaan of alles nu in orde was.
Verbeterpuntencontrole op bestellingen. heb 1 e keer defect artikel ontvangen. het daaropvolgende artikel was van een verkeerde maat en wacht nog steeds op het juiste artikel. 1e aflevering was op vrijdag 18 april 3e keer was artikel zoekgeraakt bij transporteur.
Pluspunten
snelle levering, ook in België.
Pluspunten
gewoon prima
Pluspunten
het is een mooie steun voor aan de muur en een redelijke prijs
Verbeterpuntenmisschien wat langere pluggen en schroeven
Pluspunten
VerbeterpuntenIn verhouding vind ik de extra kosten erg veel iets besteld voor 14,95 moet 8,90 extra kosten betalen
Pluspunten
Netjes verzorgd en snel geleverd netjes verpakt
Pluspunten
probleemloze snelle levering
Pluspunten
Maakt belofte van laagste prijsgarantie helemaal waar. Zonder probleem wordt een product dat elders goedkoper is, gecompenseerd. Ook de correspondentie verloopt zeer snel, vriendelijk en efficiënt. Levertijd redelijk snel.
VerbeterpuntenVind de verzendkosten aan de hoge kant. De artikelen die ik besteld heb, hadden ook in een platte stevige envelop gepast en als brievenbuspost bezorgd kunnen worden met twee voordelen: goedkopere en snellere bezorging, omdat dan ook op maandag afgeleverd kan worden.
Pluspunten
Goede contact mogelijkheid met de klantenservice. Niet in een lange wachttijd gezet, prima.
VerbeterpuntenToch heb ik mijn vraagtekens bij de levering, duurde toch enkele dagen langer dan verwacht voor het bestelde binnen was.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS