De bovenstaande zin is mijn beleving.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u te verwelkomen voor een herhaal aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Artikelen besteld tena lady, verkeerd aantal geleverd, po stoel geleverd zonder uitschuifbare poten
Geachte Klant, Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Het spijt ons te horen dat uw bestelling niet compleet en correct is geleverd. We begrijpen dat dit erg vervelend voor u is en bieden onze oprechte excuses aan voor het ongemak. We willen dit uiteraard zo snel mogelijk voor u in orde maken. We hebben telefonisch reeds een oplossing aangeboden. Nogmaals onze excuses en dank je wel voor je begrip. Team Hulpmiddelwereld
Kon niet meer op internet vinden. Heb gebeld. Was voor mij de 3e keer, dus alle gegevens waren in jullie bezit,it. Volgende morgen bezorgd. Top!!!
Geachte klant, Bedankt voor uw mooie reactie! Fijn om te horen dat alles snel en soepel is verlopen, en dat we u telefonisch goed hebben kunnen helpen. We doen ons best om het je zo makkelijk mogelijk te maken, dus het is geweldig om te horen dat het gelukt is. Tot de volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Voor de tweede keer contact gehad met Coloplast omtrent de juiste pasvorm en maat van het stomazakje. Daar waar ik het al opgaf denken zij enorm met de mij mee. En stellen artikelen voor om te proberen. Tevens wordt er contact gehouden over hoe ik het product vind of ervaar. Goede klantenservice!!!
Geachte klant, Wat ontzettend fijn om te lezen, dank u wel voor je mooie woorden! We zijn blij dat u onze klantenservice als steunend en meedenkend ervaart. Het is voor ons belangrijk dat u zich gehoord voelt en samen met u de best mogelijke oplossing vinden. We blijven uiteraard graag met u meedenken. Nogmaals bedankt voor het vertrouwen! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelde artikel is uit assortiment gehaald, maar waarom kan ik het dan wel bestellen en afrekenen?
Geachte Klant, Bedankt voor uw bericht en onze excuses voor het ongemak. Het is natuurlijk verwarrend dat u een artikel kunt bestellen en betalen terwijl het uit het assortiment is gehaald. Dit is niet de bedoeling en we begrijpen je frustratie. Wij zullen dit intern oppakken en ervoor zorgen dat dit incident niet meer herhaald wordt in de toekomst. Nogmaals onze excuses en dank je wel dat u ons hierop hebt gewezen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik vind het schitterend dat jullie zulke prachtige beestjes kunnen maken voor dementie ik heb een robot katje gekocht bij jullie om het verdriet te kunnen verwerken van mijn katje Billy zij was mijn steun en toe verlaat ik noem het katje nu billykit ik ben super blij
Ik kreeg een mail dat de levering later zou wezen dan op de website stond aangegeven. Het bestek voldoet aan de verwachtingen.
Het aankoopproces verliep goed. Alleen het (onaangebroken) product kon niet worden geretourneerd helaas. Beetje jammer!!
Geachte klant, Bedankt voor uw feedback en fijn om te horen dat het aankoopproces goed verliep! We vinden het jammer dat het retourneren van het ongeopende product niet mogelijk was. We begrijpen dat dit teleurstellend kan zijn, maar dit zijn de regels die opgenomen zijn in ons retourbeleid. Mocht u nog vragen of suggesties hebben, dan horen we het graag! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
levering vlot door ziekte moet ik dagelijks een portie proteine nemen
In de namiddag besteld, nog geen 24u later geleverd
Ik heb de medische drank besteld, en dat is prima gebracht. En het is goed de smaak ook ik heb banaan en mocca besteld. Prima
Steeds zeer tevreden over de bestelde producten en aangenaam verrast door de snelle en probleemloze levering
snel geleverd en bevalt goed, hoef niet meer te bukken
- Ruim assortiment. - De bestelling werd snel geleverd. - Goede prijs.
We zijn blij dat we de firma gevonden hebben. Alles steeds goed verlopen en bovendien goedkoper als in de winkel.
Producten makkelijk te vinden en snel geleverd
Gebruiksvriendelijke site, snelle levering!
Ik bestel regelmatig nurtidrink voor een bedrag van € 49.95 met de bijbehorende verzendkosten Ik vind het jammer dat jullie adverteren bij een bedrag van € 50.00 betaal je GEEN verzendkosten. Ik vis voor € 0.05 naast het net. Daar ik niet in 1 keer meer kan afnemen etaal ik dus elke keer verzendkosten. Deze nutridrink bestell ik voor mijn moeder, vandaar geen grotere afname. Kunnen jullie hier iets mee? Met vr.gr. Bianca
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw positieve beoordeling. Wij waarderen het enorm dat u tevreden bent met onze dienstverlening. Wij begrijpen dat u geen grote aantallen wil bestellen. Is het wellicht een idee dat u één pak t.w.v. ongeveer 8 euro besteld? U ontvangt dit pak immers voor de helft van de prijs. Het is systeemtechnisch niet mogelijk om gratis verzending te hanteren. Wij kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn en u te verwelkomen voor een herhaal aankoop. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bestelling vlot kunnen plaatsen. Correcte afhandeling en levering. Goede prijs.
Is voor herhaling vatbaar.
Excellent products & fast delivery.
Groot assortiment en prima service
Vandaag bestellen en max. 2 dagen later geleverd!
De eerste melding was: helaas wacht enkele weken (website melde op voorraad). Dag later melding van bezorgdienst: morgen komen we langs. Tja toen waren we niet aanwezig en geen kans om bezorgingstijd te wijzigen. 's avonds komen we thuis en staat een flinke waardevolle doos op de stoep voor de voordeur. Verwarrend. Rollator: had dacht ik een rollator uitgezocht met wat bredere banden. Kortom: onduidelijkheid op website tav breedte banden. Het boodschappentasje is wat klein. Tas zit wat krikkemikig los-vast aan rollator. Rugband had ik liever gezien met een kliksysteem ipv een zielig armateurig schroefje. Waar diverse onderdelen voor dienen of bij passen is wat ongewis.
Geachte klant, Hartelijk dank voor uw uitgebreide feedback en beoordeling. We stellen het zeer op prijs dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen. Wij vinden het belangrijk om te leren van de ervaringen van onze klanten, en we nemen uw opmerkingen dan ook mee in onze interne processen om onze dienstverlening en communicatie continu te verbeteren. Feedback zoals die van u helpt ons om nog beter aan de verwachtingen van onze klanten te voldoen. Graag komen wij met u in contact om samen te kijken naar een passende oplossing. Zou u zo vriendelijk willen zijn om een e-mail te sturen naar [email protected], onder vermelding van uw ordernummer en een korte toelichting op uw vraag of opmerking? Wij staan klaar om u verder te helpen. Nogmaals dank voor uw feedback en het delen van uw ervaring. We hopen u in de toekomst beter van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS