Prima Alleen duurde het lang voordat ik de teststrips in huis had. Gaat bij andere websites écht veel sneller
Beste klant, Bedankt voor uw review en fijn om te horen dat alles verder prima is. Jammer om te lezen dat de levering langer duurde dan u had verwacht. We begrijpen dat dit vervelend is en nemen uw feedback zeker mee om onze service verder te verbeteren. Bedankt voor het delen van uw ervaring en hopelijk mogen we u in de toekomst opnieuw van dienst zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Bij geen voorraad geen enkele indicatie van wanneer er wel voorraad is. Heel vreemd
Beste klant, Bedankt voor uw review en het delen van uw ervaring. Vervelend om te horen dat u geen informatie heeft kunnen vinden over de levertijd bij een product dat niet op voorraad is. Wij begrijpen dat het prettig is om een duidelijke indicatie te hebben van wanneer een product weer beschikbaar zal zijn. Wij kijken dit graag voor u na. U kunt hiervoor een e-mail sturen naar [email protected] met daarin uw ordernummer en klantvraag. Op die manier kunnen wij uw bestelling gericht bekijken en samen met u naar een passende oplossing toewerken, en u zo snel mogelijk van een inhoudelijk antwoord voorzien. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Snelle levering, netjes verpakt. Product voldoet helemaal aan de beschrijving
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review en beoordeling! Fijn om te horen dat uw bestelling snel is geleverd en dat het product netjes verpakt bij u is aangekomen. Goed om te lezen dat het product volledig voldoet aan de beschrijving – daar streven wij natuurlijk naar. Bedankt dat u uw ervaring met ons heeft gedeeld. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
uitstekend
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! Wat fijn om te horen dat u onze service als uitstekend heeft ervaren. Daar doen wij het natuurlijk voor. Wij streven er elke dag naar om onze klanten zo goed mogelijk te helpen en het is erg prettig om te zien dat dit wordt gewaardeerd. Nogmaals bedankt voor het delen van uw ervaring en we hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
correcte levering.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw review. Fijn om te horen dat de levering correct is verlopen. Wij waarderen uw feedback zeer. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Altijd op tijd geleverd en prima prijzen
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie review. Wat fijn om te horen dat uw bestellingen altijd op tijd worden geleverd en dat u tevreden bent over onze prijzen. Wij waarderen uw positieve feedback enorm, dat is een mooie bevestiging voor ons team. Graag staan wij in de toekomst weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
SUPER VLUGGE LEVERING van volledige bestelling
Beste klant, Hartelijk dank voor uw enthousiaste review! Wat fijn om te horen dat u uw volledige bestelling super vlug heeft ontvangen. Wij doen iedere dag ons uiterste best om bestellingen snel en compleet te verzenden, dus het is geweldig om te lezen dat dit ook zo door u wordt ervaren. Een snelle en zorgvuldige levering is voor ons erg belangrijk, zodat u direct aan de slag kunt met uw producten. Bedankt dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring te delen. We hopen u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Gisteren besteld en vandaag gelverd keurig en goed verpakt.
Beste klant, Bedankt voor je review! Geweldig om te horen dat je zo tevreden bent. We waarderen je feedback enorm en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
snelle levering prima verzorgd
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie beoordeling! We zijn ontzettend blij om te horen dat uw bestelling netjes op tijd is aangekomen en goed verpakt bij u is geleverd. Snelle en zorgvuldige levering is iets waar we continu op letten, en het is geweldig om te zien dat dit gewaardeerd wordt. Uw feedback bevestigt dat onze processen goed functioneren en motiveert ons om ook in de toekomst met dezelfde zorg en aandacht te blijven werken. We hopen dat u veel plezier heeft van uw bestelling en staan altijd klaar om u te helpen bij eventuele vragen of nieuwe bestellingen. Nogmaals dank voor het delen van uw ervaring! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Volgende dag al in huis, alles vlot verlopen, niks te klagen.
Beste klant, Hartelijk dank voor uw mooie bericht! Wat fijn om te horen dat uw bestelling de volgende dag al in huis was en dat alles vlot is verlopen. Daar doen we het voor. Wij hopen u in de toekomst nog eens te mogen helpen bij een bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een keurige afhandeling en top producten zeker aan te bevelen
Beste klant, Hartelijk dank voor uw positieve review! Geweldig om te horen dat u tevreden bent over de afhandeling en onze producten. We waarderen uw aanbeveling enorm! Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Vlotte levering van de bestelde goederen
Beste klant, Wat fijn om dit te lezen! Bedankt voor uw vertrouwen en uw positieve feedback. We zijn blij dat uw bestelling snel en vlot geleverd werd. Graag tot een volgende keer! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb al geregeld een bestelling doorgegeven, het ging steeds vlot, goed in prijs en snel. En toch is er iets dat ze moeten bijschaven. Bij een bestelling kon ik een korting krijgen. Doch moest mijn geboorte data ingeven en dat was het grote probleem. Inplaats dat ik mijn data kon schrijven kreeg ik de data van vandaag. Nu terug gaan . Van Jan, 26, dan december. 25 en zo verder gaan tot het jaar en dag van de 10 de maand 1945. Gelukkig heb ik nog niet de ziekte van parkison. Ik ben er zeker van dat ze dit nu eens aanpassen, zodat ik in het vervolg ook kan geniet van de korting, want dit was voormij niet mogelijk. Hopelijk is het tegen mijn volgende bestelling aangepast. Verder zijn ze super!
Beste klant, Bedankt voor je uitgebreide feedback! Fijn om te horen dat je onze service betrouwbaar, snel en goed geprijsd vindt. We waarderen het dat je ons ook wijst op het verbeterpunt met het invoeren van je geboortedatum voor de korting. We nemen dit zeker mee om het proces in de toekomst gemakkelijker te maken. We kijken ernaar uit je bij je volgende bestelling weer van dienst te zijn! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
tena man voor het eerst gebruikt. zoals de titel al zegt; prima spul
Beste klant, Bedankt voor je review! Fijn om te horen dat Tena Man je bevalt en goed werkt. We waarderen je feedback en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
snelle bedining
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze service, snelheid en betrouwbaarheid. We waarderen je feedback en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Alles is naar behoren zowel de prijs als de zending voortaan alleen hier bestellen!
Beste klant, Bedankt voor je geweldige beoordeling! Fijn om te horen dat alles naar wens was, van prijs tot levering. We waarderen je vertrouwen en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Naar alle tevreden heid, en super snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor je fantastische review! We zijn blij te horen dat alles naar wens was en dat de levering zo snel verliep. Het doet ons goed te weten dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je feedback enorm en hopen je ook bij toekomstige bestellingen weer van dienst te mogen zijn. We zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Heel tevreden over heel de lijn, Goed product, correcte en snelle levering. Aanrader!!!
Beste klant, Bedankt voor je geweldige beoordeling, Jos! Fijn om te horen dat je tevreden bent over onze producten en dat de levering snel en correct verliep. We waarderen je feedback enorm en het doet ons plezier dat je ons aanbeveelt. We kijken ernaar uit je ook bij toekomstige bestellingen weer van dienst te mogen zijn en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede service, top product om te herstellen na zwaar ziek zijn. Snelle levering.
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! Fijn om te horen dat onze service en producten je hebben geholpen tijdens je herstel en dat de levering snel en naar wens was. We waarderen je feedback enorm en zijn blij dat je tevreden bent. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
prima levering
Beste klant, Bedankt voor je beoordeling! We zijn blij te horen dat alles naar wens was en dat de levering soepel en op tijd verliep. Het doet ons goed om te weten dat je tevreden bent met onze service. We waarderen je feedback enorm, want het helpt ons om onze dienstverlening continu te verbeteren. We hopen je bij een volgende bestelling weer van dienst te mogen zijn en zien je graag terug voor een herhaalaankoop! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Mijn rollator was snel te bestellen en is snel geleverd...ik kan heerlijk en beter buiten lopen...mooie hippe rollator...dat is fijn want ik ben nog jong en dan wil je hip zijn
Beste klant, Bedankt voor je geweldige review! Wat fijn om te horen dat je zo tevreden bent met je nieuwe rollator en dat deze snel geleverd werd. Geweldig dat je er heerlijk mee buiten kunt lopen en dat het model ook nog eens hip en passend bij je stijl is. We vinden het belangrijk dat onze producten praktisch én plezierig in gebruik zijn, en we zijn blij dat dit voor jou zo goed uitpakt. We zien je graag terug bij een volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Supper rolstoeltas heb een tweede besteld en snel geleverd !
Beste klant, Wat geweldig om te horen dat je zo tevreden bent over de rolstoeltas! 😊 Super dat je er zelfs een tweede hebt besteld , dat is het mooiste compliment dat we kunnen krijgen. En fijn dat ook deze weer snel bij je is geleverd! Bedankt voor je enthousiaste review en veel plezier met je aankoop. We staan graag weer voor je klaar! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
snel levering en goede kwaliteit
Beste klant, Wat fijn om te horen dat je tevreden bent over zowel de snelle levering als de kwaliteit van onze producten! We doen ons best om snelheid en kwaliteit hand in hand te laten gaan, dus het is geweldig om te lezen dat dit zo wordt ervaren. Bedankt voor je mooie review! We staan graag weer voor je klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede prijzen en steeds snel geleverd.
Beste klant, Wat fijn om te lezen dat je onze service als prima ervaart! Geweldig dat je tevreden bent over onze prijzen én de snelle leveringen ,daar zetten we ons elke dag voor in. Bedankt voor je mooie woorden en het vertrouwen. We helpen je graag ook bij je volgende bestelling! Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS