Wat een service gerichtheid. Ik retourneerde per ongeluk ook een ander pakket. Na telefonisch contact werd dit onmiddellijk en zonder kosten naar mij geretourneerd.
Er was één ding niet meer leverbaar binnen twee dagen geld terug gestort TOP
Netjes met afspraken en terug koppelen
Prachtig stoeltje voor zijn prijs, goede kwaliteit en gemakkelijk te monteren
Heel snel thuis geleverd, via mail op de hoogte gehouden van de voorziene levering. Heel goed verpakt, niets op aan te merken, toppie !!!
Makkelijk te bestellen en goede prijzen. Snel en in goede staat geleverd. Tevreden klant !
Prima product en snel geleverd.
Prettig ding
Is super
goed materiaal, snelle levering
goed product
Bedsteunen gekocht nadat een van ons uit bed gevallen was. Deze steunen voorkomen herhaling daarvan.
Hoewel nog maar even geprobeerd hoe het moet gaan werken, is het nu al bevallen. Alle snoeren achter het bureau en alleen wat je soms even nodig hebt kun je in dit bureaustopcontact steken. Vpoor de moderne tijd was het makkelijk geweest als er ook 4 USB punten waren geweest. Maar dat is alleen een wens voor de toekomstige uitvoering
Zit goed en altijd,droog goede kwaliteit. Bedankt. Ga zo door.
komen beloftes qua levertermijnen na
Supersnelle levering en fijn product!
De toiletstoel is eenvoudig te monteren en daarbij ook nog op diverse hoogte in te stellen. We zijn er heel blij mee!
Wanneer ik op mijn rug slaap, wijken de poten uiteen, maar het kussen is op zich wel handig als steun, tezamen met een ander, gewoon kussen tegen het hoofdeinde van het bed geplaats, om in bed te zitten.
vlotte en correcte levering
De bestelde klok was snel en goed geleverd. De klok is duidelijk en wordt zeer gewaardeerd.
Heel Blij met de aankoop
zeer snelle levering, bij uitpakken bleek iets niet helemaal in orde, is gelijk de volgende dag verholpen. Zeer snelle reactie en actie.
Desondanks bepaalde restricties (bij Hulpmiddelwereld en Bol.com bekend) ging aflevering (dankzij de Track&Trace van Post.nl) naar behoren. In vervolg moet ik blijkbaar op zaterdag bestelling plaatsen (via Bol) voor hopelijk bezorging op dinsdag. P.S. Aangezien dit vermoedelijk een blijvend iets is, bestaat er een mogelijkheid om ook voor dit artikel in de toekomst (voor meer van hetzelfde artikel) een korting toe te passen zoals bij andere Tena artikelen? Mijn dank voor de goede service in ieder geval. Ulbe Hettinga
Makkelijke site, snel en netjes geleverd.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS