Geen bijkomende commentaar
De webshop is goed en overzichtelijk, bellen is eenvoudig en producten werden super snel geleverd.
snel geleverd geen gedoe
Mijn moeder héél blij met de kalender klok
Beste Gon, Wat fijn om te horen dat uw moeder zo blij is met de kalenderklok. Deze klok biedt een uitkomst om het dagelijkse leven wat meer gestructureerd te laten verlopen. De diverse klokken van BBrain bieden een uitkomst voor mensen die soms niet meer alles kunnen onthouden. Wij vinden het altijd leuk om te lezen als er weer iemand met deze klok is geholpen net als uw moeder. Wij hopen dan ook dat ze nog heel lang plezier mag beleven met deze klok. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Prima service, snelle en accurate levering
Goed verzorgd
Ik ondervond een kleine hapering in de levering omdat er niet voldoende voorraad was. Ik kreeg heel vriendelijke excuses en er was een grote bereidwilligheid om het probleem op te lossen. De kwaliteit/prijs-verhouding zit goed.
Prima, snel, adequaat
Per abuis verkeerd artikelnummer incontinentie materiaal besteld. Klantenservice gebeld, welke direct levering juiste materiaal ingang zette en mij middels email antwoordnummer verstrekte waardoor ik volgende dag, na ontvangst levering dezelfde verpakking kon gebruiken en franco het materiaal kon retourneren. Dag later werd factuur gecrediteerd. Klasse!
Beste Jacob, Wat fijn om te lezen dat u zo tevreden bent over hoe wij het aangepakt hebben om uw bestelling aan te passen aangezien u per abuis het verkeerde product had besteld. dat kan wel eens gebeuren maar wij doen dan ons uiterste beste om u als klant hierbij te helpen en te kijken hoe dit op de beste manier op te lossen. Nou gelukkig is het voor u op een passende wijze opgelost en daar gaat het om en daar zijn wij blij om. Graag staan wij dan ook weer voor u klaar bij een volgende bestelling. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Discreet, snel en betrouwbaar
Probleempjes werden keurig opgelost.
Original recension
De doos werd voor de deur neergezet en met een klop op de deur afgedaan. Toen wij bij de deur kwamen was de bezorger weg!!! Hij had niet aangebeld. Lijkt mij niet zoals het zou moeten.
Ik was goed geholpen.
Product voldoet volledig aan verwachtingen Zeer snelle levertijd
Makkelijker en duidelijk website
Bestellen - bevestiging - tracking - levering ! Juiste Product van perfecte kwallteit. Wat wil je nog meer ..
Wat een prijsverschil met de gekende winkels in Belgie, en bovendien nog een snelle levering.
Prima deal ,snel geleverd.
duidelijke website, bestellen ging makkelijk, snel geleverd
Producten zijn zoals vermeld. Prima service.
Zijn best goed die luiers aleen niet van een plasticbuitenkant dat is jammer
Beste Jr, Dank u wel voor uw beoordeling. Fijn om te lezen dat best tevreden bent over de luiers die u heeft besteld. Deze zijn inderdaad niet voorzien van een plastic buitenkant. Wij hebben eventueel in ons assortiment plastic broekjes van het merk Vida deze zijn verkrijgbaar in diverse maten en die kunt u eventueel over de inleggers of luiers trekken als extra bescherming. Deze kunt u terugvinden op onze website www.hulpmiddelwereld.nl. Heeft u nog vragen over dit product dan neem gerust even contact op met onze klantenservice. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Eenvoudig bestellen en netjes verpakt
Het bestelde hulpmiddel was niet naar onze wens,maar de retour is correct afgehandeld. Ook de terugbetaling. Proficiat.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS