goed geholpen om de juiste producten in huis te krijgen, alleen is het stoel een beetje groot voor mijn douche maar het voldoet wel aan alle wensen. comfortabel verstelbaar en waterstotend staat sterk op 1 plek dus je bent zeker dat je niet valt.
Duidelijke site, bestellen was eenvoudig, snelle levering en prima product. Post.nl maakt er een potje van en laat bestellingen achter de in lift. Blij met eerlijke buren die het pakket bij mij hebben afgegeven. Hierover is contact met u geweest.
Voor zulk degelijk materiaal is het zeer spijtig dat de handleiding en vooral het montageschema zo minuscuul zijn dat het echt niet duidelijk is
Beste Diane, Fijn om te lezen dat u tevreden bent over uw bestelde product wel wat minder om te lezen dat u niet tevreden bent over de handleiding die vrij klein is geschreven. Dit is inderdaad bij ons al een bekend probleem. wij hebben dan ook dit doorgezet naar de leverancier om hier naar te kijken of er een mogelijkheid bestaat om in de toekomst de handleiding groter te laten afdrukken. Dus er wordt al naar gekeken. Toch zijn wij blij om te horen dat het monteren van het product u ondanks de klein geschreven handleiding toch is gelukt. Wij hopen dan ook dat het product aan u verwachting voldoet en u er veel baat bij heeft. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Zie boven
Alles liep fantastich, order plaatsen zonder problemen, ontvangst volgende dag al en product helemaal naar wens.
Snelle levering, heel goed verpakt en prima artikelen, ik ben zeer tevreden.
kort en krachtig
Volgende dag in huis. Ik had drinkbekers besteld en deze voldeden helemaal aan mijn verwachting.
Beste Gerry, Wat fijn dat de drinkbekers die u bij ons besteld heeft voldoen aan u verwachting. Wij bieden een groot assortiment aan hulpmiddelen aan zoals ook een divers aanbod aan drinkbekers. Wij zijn dan ook blij dat u bij ons voor u de juiste drinkbeker heeft kunnen vinden. Graag helpen wij u eventueel ook weer bij een volgende zoektocht naar een juist hulpmiddel. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik heb deze bestelling voor mijn moeder gedaan. Het bestellen, betalen ging super. Afgeleverd op tijd.
alles correct verlopen, niks op aan te merken
Geen opmerkingen, alles was Top!
Bestelling snel en netjes geleverd
Zoals altijd correcte levering de dag nadien. Discreet verpakt. Doe zo voort. Dirk.
Was snel geleverd en voldoet helemaal aan de verwachtingen. De oude dame waarvoor besteld is helemaal tevreden.
Gemakkelijk te bestellen. Vlugge levering. Geen gedoe, gewoon simpel bestellen
Ik bestel onderleggers voor in mn caviahok als bodembedekker. Dat werkt erg prettig. Website werkt goed, nog nooit problemen ondervonden en levering ook prima.
Beste Chantal, Wat leuk om te lezen dat de onderleggers die wij aanbieden ook voor een hele andere doeleinden gebruikt kan worden zoals in uw geval als bodembedekkers voor uw caviahok. Zo zie je maar weer dat iedereen vindingrijk kan zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Stipte levering, bescheiden verpakking
Helder bestelproces ,naar afspraak geleverd. Producten voldoen aan de verwachting!
Duidelijke website, goede keuze artikelen aan uitstekende prijzen, gemakkelijk te bestellen, op tijd geleverd. Wat meer kan men verlangen?
Al eerder kennisgemaakt met uw firma, daarom ook weer de nieuwe.
Beste Niki, Fijn om te lezen dat u besloten heeft door de tevredenheid van uw eerste bestelling om opnieuw bij ons te bestellen. Daar doen we het voor dat klanten zo tevreden zijn dat ze vervolgens opnieuw bij ons bestellen. Wij vinden het dan ook fijn dat wij u nu tot een van onze vaste klanten mogen rekenen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Goede service en snelle levering
Heel tevreden met de bezorging, ik kon het product al
Bestelling de volgende dag ontvangen
Netjes verpakt en snelle levertijd.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS