Ben blij met mijn smart telefoon en de manier waarop u snel en zorgvuldig met mij wat kleine probleempjes hebt opgelost.Ben zeer tevreden over de gang van zake en ga graag met mijn nieuwe senioren smartphone aan de slag.
Original recension
De hier gekochte telefoon staat op een andere site 50 euro goedkoper. Hierover hebben we al telefonisch contact gehad en ik hoop dat dat naar behoren wordt afgehandeld.
Had een hondje besteld Voor mijn dementerende zus. Jammer genoeg blafte hij niet. Was onder de lockdown periode , probleem kon dus niet meteen opgelost worden. Eenmaal die periode voorbij was, het probleem meteen opgelost. Altijd super vriendeljk aan de telefoon. 5 sterren waard. Mvg, Christiane Bernaerts
zie boven
De goederen die ik op een makkelijke manier online heb besteld werden tot mijn verrassing snel afgeleverd.
Super service en erg klantvriendelijk. Duidelijke website met goede product informatie.
Zie hierboven.
Prima hulpmiddel en snelle levering.
Alles prima verlopen
ALLES PERFECT VERLOPEN!!!
prima en snel geregeld
Het bestelde product was duidelijk omschreven op de site en voldoet hier ook aan. Netjes geleverd en een onderdeeltje dat ontbrak in de doos de volgende dag netjes nageleverd. Zo moet en kan het dus!
Ben blij met de kwaliteit van uw product.
Alles oké.
Wel jammer het verzendadres is 50mtr. van me vandaan ik had het net zogoed op kunnen halen als ze dat togestaan zouden hebben
Ruime keus en snelle levering
mijn bestellingen zijn altijd juist en op tijd.
Breed inzetbaar, als opstapje voor kinderen en bij toilet voor betere stoelgang. Hij is wel wat smal, maar daardoor neemt het ook minder ruimte in beslag.
Het totale aanbod van incontinentie-materiaal en de prijs heeft mijn keuze helpen maken.
Snelle levering goede prijs keurig verpakt erg blij mee
Het is heel goed verlopen.Bestellen en bezorgen.
Duidelijk precies de juiste omschrijving van het product en passende afbeeldingen erbij.
goede producten namiddag besteld en de volgende middag al geleverd !!
Zeer snel geleverd goede kwaliteit
Ik ben zo blij dat jullie mijnmet jullie producten kunnen helpen. Hartelijk dank daarvoor.
Ik zocht ergonomische krukken voor mijn langdurige revalidatie. Hulpmiddelwereld heeft een uitgebreid assortiment. Toegankelijke website, snelle levering en de krukken zijn heel degelijk en comfortabel.
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS