Alles verloopt naar wens, en zo hoort het ook , geen opmerkingen dus een 10/ 10
Vlug veilig en voordelig.
eerder hadden wij problemen met de pakjesdienst, ditmaal is alles perfect verlopen
Top advies; deskundig en levering conform afspraak
goed en praktisch product en snelle levering
rollator besteld voor mijn moeder en snel geleverd
Houden zich aan hun afspraak van de levering zeer goed verzorgd
Bestelling voldoet aan de verwachting. Levering keurig.
Super goed maar die washandjes niet die touwtje dak af dus die zijn niet goed maar de rest wel
Nog weinig van te zeggen na een keer bestellen
Is super gpad bevallen
De klok was er snel. De klok zit in een mooie stevige doos. Toen we de klok aan d'r stroom deden stond deze gelijk op de goede datum, erg fijn. Mooie stevige/ duidelijke klok
De wandbeugels met zuignappen zijn goed en degelijk en betrouwbaar voor de gebruiker. En de prijs is netjes.
een nacht wat olie in t oor, en met lauw water uitspoelen, werkt fantastisch.
Makkelijk bestellen en vlot geleverd!
Tijdige levering. Redelijke prijs. Toestel voldoet aan al mijn behoeftes
Heel mooi op tijd en goed verpakt en goed van priijs
Eerste ervaring met Hulpmiddelwereld, dus dan ben je wel benieuwd... maar beviel (bevalt!) uitstekend. Kon het artikel makkelijk vinden, prijs was keurig netjes en supersnel geleverd, keurig verpakt, goede track and trace, met uitgebreide papieren catalogus erbij. Dit adres sla ik op voor later!
Snel een goed product geleverd. Uiterst attente medewerkster met goed advies.
Vriendelijke klantenservice, werden goed geholpen. Snelle levering, rollator voldoet aan mijn wensen. Licht en handzaam maar wel stabiel.
Direct contact nav een mail. Dus er wordt naar gekeken
Ze was ok
Prijs snelheid duidelijkheid top dienst
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS