Pluspunten
Correct, duidelijk en snelle levering
Pluspunten
Je suis très satisfaite de cette société. Site clair, précis et prix attractifs. Je recommande
Pluspunten
goed en degelijk te woord gestaan. Betrouwbare indruk
Pluspunten
goede artikelen voor 'n mooie prijs
Pluspunten
Vlugge levering
Pluspunten
uitstekend ontvangst aan tel. voor inlichtingen snel antwoord en vriendelijkheid ik ben heel tevreden over de verzending en de zorg bij de verpakking. dank u
Pluspunten
Duidelijke info ...goed product.
VerbeterpuntenNvt
Pluspunten
Prima snelle levering alles oké
Pluspunten
Ik bestel regelmatig bij hulpmiddelenwereld en ben er zeer tevreden over. Laatste bestelling was iets langer onderweg, Corona zal daar niet vreemd aan zijn.
Pluspunten
snelle levering goede kwaliteit
Pluspunten
Altijd correcte leveringen en in deze coronatijd toch een snelle levering.
Pluspunten
mooi op tijd ondanks coronacrisis. Kreeg ook netjes mailtje .
Pluspunten
Alles prima
Pluspunten
Snel en correct
VerbeterpuntenVoorlopig geen.
Pluspunten
Vandaag besteld en morgen in huis zelfs nu. Goede service en goede producten.
Pluspunten
Super goede klantenservice, belde met vragen over een kussen voor een whiplash en er werd aan alle kanten mee gedacht om tot een oplossing te komen. Klantvriendelijkheid staat er hoog in het vaandel.
VerbeterpuntenIk zou het niet weten
Beste Linda, Wat fijn om te horen dat u zo tevreden bent over onze klantenservice. Inderdaad staat dit bij ons hoog in het vaandel. Wij proberen altijd ons uiterste best te doen voor onze klanten en te helpen waar daar waar nodig is. belangrijk is dat wij meedenken met onze klanten. We proberen ook altijd onze service te verbeteren. Graag staan we bij een volgende bestelling weer voor u klaar. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
zeer goede communicatie, houden zich aan de belofte
Pluspunten
Ondanks een technisch probleem met bestelde GSM werd dat bijzonder goed afgehandeld
VerbeterpuntenBest producten aanprijzen die degelijke ondersteuning van een helpdesk genieten
Pluspunten
zeer positief
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS