Pluspunten
Klantvriendelijk en een goede service.
Pluspunten
Snelle levering product
Pluspunten
Kan ik niet geven. Ik heb van u een product ontvangen waar de reparatiebriefjes van Jan en Rob nog aan bevestigd waren. Ik heb de klok inmiddels teruggestuurd.
VerbeterpuntenLaat uw personeel producten nakijken alvorens het te versturen en geen kapot of niet-werkend artikelen naar klanten zenden.
Beste heer B. Bolhuis, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw feedback over de levering. Hier zullen wij zeker iets mee doen, want het is absoluut niet onze intentie om producten te versturen met daarop briefjes. Voor versturen dienen producten inderdaad goed gecontroleerd te worden. Wij vinden het jammer dat u geen gebruik wilt maken van ons aanbod om u een geheel nieuw product toe te sturen. Toch hopen wij dat in de toekomst u van dienst te kunnen zijn. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
VerbeterpuntenWaarom staat er geen bankrekeningnummer op de factuur. Zo kan ik toch niet betalen.
Pluspunten
Ben zeer tevreden
Pluspunten
heldere website, goede producten, snelle levering
Pluspunten
Na het te laat leveren van de bestelling waardoor we genoodzaakt waren om de producten in de bouwmarkt te kopen (helaas stuk duurder) heel vlot de terugbetaling gedaan
VerbeterpuntenSneller leveren, word wel mee geadverteerd maar de praktijk wijst anders uit Telefoniste moeilijk te verstaan, spreekt met Limburgs accent En nu een dag later een terugkoppeling gehad waarin mij gevraagd word om mijn beoordeling aan te passen. Dit vind ik erg vreemd om te vragen, ik ben niet alleen maar negatief in mijn beoordeling maar blijkbaar wil dit bedrijf geen verbeterpunten horen
Beste heer K. Boersema, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen uw feedback over de levering en horen zeker graag als er verbeterpunten zijn zodat wij onze service kunnen verbeteren. Normaal gesproken worden de producten indien op voorraad de volgende dag of de dag erna geleverd. Helaas zijn wij voor levering van onze producten afhankelijk van PostNL en in een enkel geval kan het wel eens voorkomen dat leveringen bij PostNL vertraging oplopen door de drukte bij hun. In de meeste gevallen worden onze producten netjes op tijd geleverd. Zeker nemen wij uw verbeterpunt mee om te kijken naar onze leverprocessen en te kijken of we in de toekomst dit kunnen voorkomen of veranderen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Hele snelle reactie op mails. Bij stockbreuk werd er contact opgenomen of ik wou wachten op bestelling of annuleren.
Pluspunten
Mijn e-mail werd direkt beantwoord en de catalogus, waar ik om vroeg, werd ook met de bestelling meegegeven.
Pluspunten
snelle levertijd
Verbeterpuntenverzending controleren, was foute bestelling geleverd.
Beste mevrouw C. Mulder, Dank u wel voor uw beoordeling. Wij vinden het natuurlijk vervelend dat u per abuis niet de correcte bestelling heeft ontvangen. Nadat u dit heeft gemeld hebben wij ook meteen actie ondernomen om te zorgen dat u zo snel mogelijk wel het juiste product in huis kreeg. In een enkel geval kan het wel eens voorkomen dat per abuis een verkeerd product verpakt wordt. Natuurlijk mag dit niet gebeuren. Wij nemen uw verbeterpunt mee om te kijken naar onze leverprocessen om te kijken of we in de toekomst dit kunnen voorkomen of veranderen Wij hopen in ieder geval dat u tevreden bent over de oplossing die wij hebben aangeboden en de snelle afhandeling hiervan. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Een Novo Cup drinkbeker (maakt het mogelijk om liggend te drinken) besteld voor me vader maar de drinkbeker voldoet niet aan de eisen. Er komt geen druppel drinken uit. Je moet een ENORME zuigkracht hebben wil je kunnen drinken. Mijn vader is doodziek en we dachten hier de juiste drinkbeker gevonden te hebben omdat gewoon drinken niet meer gaat. Heel jammer weggegooid geld.
Beste meneer G. van den Broek, Bedankt voor uw beoordeling. Wij begrijpen dat u niet geheel tevreden bent over het product wat u bij ons heeft gekocht. Natuurlijk vinden wij dit vervelend om te horen. Wij hebben met u contact opgenomen om tips van de leverancier voor te leggen om het probleem met de beker te verhelpen aangezien deze beker speciaal is ontwikkeld om juist liggend te kunnen drinken. Tip is om het lipje van de beker open te zetten om de circulatie te bevorderen. Zou het probleem zich blijven voordoen dan staan wij altijd open om samen met u naar een andere oplossing te kijken. Wij hebben geen reactie meer van u ontvangen en gaan ervan uit dat het probleem dan ook verholpen is. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS