Pluspunten
Goed produkt aanbod.
VerbeterpuntenPrijsstelling is veel te hoog. Laatst een dementieklok bij u gekocht, bleek bij AliExpress bijna 80 euro goedkoper. Exact zelfde klok! Dat kan echt niet.
Pluspunten
correcte afhandeling van de bestelling. Product voldoet aan de informatie die gegeven is.
Verbeterpuntengraag emailadres niet tonen bij de beoordeling.
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteiverhouding, levering binnen 3 dagen.
Pluspunten
zeer vriendelijke telefoniste zeer behulpzaam
Verbeterpuntenhouden zo
Pluspunten
Het was de eerste keer dat ik wat bestelde. Het is prima volgens de afspraken gegaan.
Pluspunten
alles prima van bestelling tot levering
Pluspunten
prima service en zeer snele terugbetaling. alle lof voor de dame van de telefoon en de dame die mijn pakket in ontvangst nam en de dame die binnen 1 uur het geld tergustortte. Waarschijnlijk dezelfde dame. Chapeau !
Verbeterpuntengeen
Kan u eerst leveren voor ik een beoordeling schrijf
Pluspunten
Snel en goed geleverd
Pluspunten
makkelijke overzichtelijke website
Pluspunten
Makkelijk zoeken op de site, duidelijk en overzichtelijk. Betalen ging ook veilig en snel, en het gekozen product was snel in huis.
VerbeterpuntenGewoon doorgaan zoals het nu gaat.
Pluspunten
Doen wat ze zeggen .. goed product.. op tijd geleverd.
VerbeterpuntenNvt
9 Sylviuslaan