Pluspunten
Snelle reactie op mijn vraag en goede communicatie
VerbeterpuntenVia track & trace kreeg ik melding dat pakket afgeleverd was maar had niets ontvangen. Pakket was aan buurman geleverd. Bij navraag werd mij dit onmiddellijk gemeld maar misschien iets efficiënter als dit al op de track & trace melding staat
Pluspunten
Kwaliteit en eerlijke behandeling
Verbeterpuntenlevering door postNL was dag later dan zij lieten weten , we verloren daardoor wel een halve dag door thuis te zitten wachten
Pluspunten
Keurige snelle levering!
Pluspunten
Goede service en snelle levering!
Telefoon aanname Online betalen
Pluspunten
Snelle levering en goed verpakt
Pluspunten
Snelle levering, product goed verpakt, op de site het product duidelijk omschreven
Pluspunten
IK was in de zaak had wat vergeten te bestellen jammer dat ik het niet rechtstreeks kon meenemen kan alleen online hoorde ik
Onze douchmat was opgerold en en gevouwen beter plat vervoeren in een platte doos
Pluspunten
Bestelde artikel voldoet aan verwachting
Pluspunten
Snelle en correcte levering
Pluspunten
levert een goed product dat voldoet aan de vraag
Pluspunten
veel keuze, duidelijke uitleg
Verbeterpuntenlevertijd dag erna of 2 dagen was niet het geval geen probleem maar ik vind het fijn als dat ook op de website wordt vermeld of bij de bestelling.
Pluspunten
Altijd fijne behandeling
VerbeterpuntenGa zo door
9 Sylviuslaan