Pluspunten
Ik ben heel erg tervreden over dit bedrijf. ga zeker volgend jaar weer bestellen bij jullie
Verbeterpuntenheb ik eigenlijk niet
Pluspunten
Zoals weergegeven op site,snel Super!!!
Pluspunten
Snelle service, fijn contact.
Pluspunten
gewoon zoals het hoort
Verbeterpuntenkontroleer materiaal op gebreken.voordat het verzonden wordt zelf gerepareerd, maar een ouder persoon die dit niet kan zit er wel mooi mee, track en trees mail pas ontvangen nadat ik gevraagd had of ons pakket al verzonden was.
Pluspunten
Helemaal prima. Post NL werkt alleen niet mee, maar dankzij vriendelijke mevrouw Hulpmiddelenwereld kan ik het pakketje zo bij postagentschap ophalen
Pluspunten
hulpmiddel correct afgeleverd
Verbeterpuntensterren indrukken klopt voor geen meter
Pluspunten
Goede prijs/kwaliteit. Snelle levering. + goede verpakking.
Ik kon jullie formulier aanpassen voor deze werd verstuurd. Nu heb ik voor de grap mijn aanhef aangepast, omdat ik me noch man, noch vrouw voel, maar het lijkt nu alsof jullie de inhoud onvoldoende controleren. Uiteraard vind ik ook dat de verplichte aanhef weg moet worden gehaald.
Pluspunten
Snelle levering, keurige verpakking en een goed product. Hoedje af.
Pluspunten
Zeer goed bedrijf. Aanvaardbare prijs!
VerbeterpuntenGeen. Het gaat goed.
Pluspunten
Duidelijkheid en ook de levering is snel en goed uitgevoerd. Dit alles ook nog eens voor een zeer concurrerende prijs.
VerbeterpuntenDe Door mij gekochte telefoon in de gids plaatsen (?). De vraag JA/ NEE voor de aanbeveling duidelijker maken om te beantwoorden door slechts één optie te vermelden.
Pluspunten
verbazend goede communicatie
Pluspunten
Precies wat we van het artikel verwachtten, vlotte service!
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS