Pluspunten
Zeer snelle levering van het product, handige klok - dagkalender voor dementerende ouderen, en goed verpakt.
tot 2 keer toe verkeerde nummer op het pakket. 1e keer 64 i.p.v. 64-B 2e keer 54 i.p.v. 64-B 2e keer is de buurman zo goed geweest om het pakketje te bezorgen, anders was het zoek geweest en ik had wel betaald.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Wij vinden het zeer vervelend om te horen dat het twee keer mis is gegaan. Wij zullen dit zeker oppakken met ons depot zodat dit een volgende keer voorkomen kan worden. Onze excuses hiervoor. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Ik ben teleurgesteld omdat ik thuis moest zijn voor uw pakje. Het gaat om een kettingje waarvan er 25 in een enveloppe zouden kunnen en dan kan het pakketje nog zo in de brievenbus maar jullie doen er een doos omheen van 10 cm. dik. Ik vind dat erg dom.
Beste, Bedankt voor uw beoordeling. Er is bewust te keuze gemaakt om de pakketten op deze manier te versturen. Door deze manier van verzenden zijn de pakketten verzekerd. Mocht er iets met het pakketje zijn kunnen wij dit middels de T&T code controleren en oplossen. Met vriendelijke groet, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
Pluspunten
Snelle actie bij levering van beschadigd apparaat.
Pluspunten
Aardige man aan de telefoon
Verbeterpuntenniet op tijd geleverd
Pluspunten
snel, efficient em vriedelijk
Verbeterpuntenga zo door
Pluspunten
Ben zeer tevreden over de hele aankoop en de persoonlijke aandacht en meedenken aan de telefoon , echt top zal jullie bij iedereen aanraden. Bedankt HB Bezuijen
Pluspunten
Grote problemen gehad met levering door DHL maar dit is super en snel opgelost door een vriendelijke mevrouw bij hulpmiddelwereld.Daar kan DHL nog wat van leren.
Pluspunten
Vlotte levering
VerbeterpuntenIk kreeg een klein kussentje. Vreemd dat die in de collectie zit en blijkbaar waren de maten niet goed aangegeven
AUB factuur met de levering mee bezorgen. Waarom apart aan te vragen?
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS