Ik had medicijnen besteld voor mijn zoon en kreeg een mobile telefoon toen zouden er nieuwe medicijnen komen voor de kerst en toen kwam het pas na kerst.
Beste, Wij hebben hier uitvoerig contact over gehad en middels de t&t code zien wij dat het pakket op 23 december bij u is aangekomen.Wij hebben u meteen het goede product opgestuurd nadat wij erachter kwamen dat het verkeerde product was opgestuurd echter door de drukke kerst periode bij de post heeft dit een langere levertijd gehad. Nogmaals onze excuses, Team Hulpmiddelwereld
Pluspunten
supersnelle levering.
Pluspunten
na een telefoontje ging alles vlotjes
Verbeterpuntenopenheid in betaling achteraf ivm toestemming geven aan een bedrijf in zweden voor de betaling tegelijk met een ander bedrijf
Pluspunten
Snelle en goede levering
Pluspunten
zeer snel leverbaar
VerbeterpuntenTip, doe de ribbelbekers niet meer in elkaar we hebben heel veel moeite moeten doen om ze los te krijgen , uiteindelijk ijsblokje in bovenste beker, ijskoud water erbij, laatste beker in heet water gezet en toen was het een makkie
Pluspunten
snelle verwerking
Verbeterpuntenik hoop dat de bestelling er vlug komt nadat ze hebben gezegd dat het niet voorradig was
Pluspunten
Alles is perfect in orde, kortom je krijgt wat er beloofd wordt.
Pluspunten
op tijd geleverd wat ik besteld had. En product voldoet aan de verwachtingen. Door de ribbels niet glad. Mooie prijs.
Verbeterpuntenhou dit zo vol
Pluspunten
Ik ken jullie bedrijf niet,komt van de ergotherapeut af.Ben wel enthousiast over jullie catalogus!Kwam ook de andere dag al thuis,complimenten!
Pluspunten
keurige en snelle reactie na vraag via contact formulier
Pluspunten
Via website besteld. Voorwaarden en leveringsafspraken zijn nagekomen.
Verbeterpuntengeen
Pluspunten
snllee afhandeling. Toen mijn bestelde produkt defect aankwam werd er meteen en nieuw item opgestuurd. Zonder moeilijke vragen
Pluspunten
snelle levering en de mogelijkheid om op voordelige manier over geleende hulpmiddelen te beschikken (in goede staat).
Verbeterpuntengeen
geachte hij telt af bij de hartslag en de de letters zijn te kleni
Beste, bedankt voor uw beoordeling, wij vinden het spijtig om in uw beoordeling te lezen dat u niet tevreden bent over het product.Mocht dit in de toekomst voorkomen.Zijn wij altijd telefonisch bereikbaar om al uw vragen te beantwoorden
Pluspunten
Gewoon zo doorgaan
Verbeterpunten?
9 Sylviuslaan