duidelijke factuurnummers ,ik kreeg er twee voor een afname.
Pluspunten
Slechte producten eruit
VerbeterpuntenZie boven
Pluspunten
Deze fietstrainer heb ik geruild zonder problemen. heb een ander met display, bevalt goed.
VerbeterpuntenGeen
Pluspunten
Zeer correcte en snelle levering !
Pluspunten
Prima product. Snelle levering. Helemaal Top.
Pluspunten
Behulpzame medewerker
VerbeterpuntenJammer dat ik bij ruilen toch weer verzendkosten moet betalen
Pluspunten
Pluspunten
Grappig om te zien met hoeveel humor een probleem toch correct wordt opgelost. Vriendelijk en klantgerichte toewijding van het personeel.
Verbeterpuntende verzending: vind het gewoon jammer, prijstechnisch gezien, dat een infuusstandaard als twee pakketten op 2 verschillende tijdstippen en door 2 verschillende bezorgers geleverd wordt. Ik weet niet of jullie het als 2 pakketten aanmelden, of dat dit puur bij de koeriersdienst ligt. In het eerste geval, mogelijk een aandachtspunt voor jullie.
Pluspunten
Er was van mijn kant een kleine onduidelijkheid in de factuur maar na een telefoontje was dit uitgelegd en opgelost. De levering van de artikelen was zeer punctueel.
Pluspunten
Veel keus
VerbeterpuntenMijn bestelling van 5 producten werd door maar liefst drie pakketdiensten geleverd op 2.verschillende dagen. Onmogelijk om zelf in ontvangst te nemen en met een beetje pech moet je naar 3 afhaal punten. Een tweede bestelling wordt door GLS geleverd - een klantonvriendelijk bezorgdienst. En dat voor het bedrag dat ik heb besteed. Geef iig de keus
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS