Pluspunten
VerbeterpuntenEr zou een technische dienst moeten komen voor de hulpmiddelen die je besteld.
Pluspunten
had het pakje mooi op tijd en goed verpakt.
Verbeterpuntenhet is de eerste keer dat ik hier wat bestel dus zou het zo niet weten
Pluspunten
Correcte maatvoering en snelle levering
Verbeterpunten-
Pluspunten
Goed en snel Goede communicatie
Pluspunten
Snel en betrouwbaar.
VerbeterpuntenSite m.n. rond toegang en informatie vanuit eigen account niet intuïtief.
Pluspunten
snelle service
Het zou fijn zijn als je weet wanneer het pakje komt
Pluspunten
Netjes en betrouwbaar
VerbeterpuntenGa zo door
Pluspunten
Snelle levering, binnen de opgegeven tijd. product ziet er degelijk en netjes uit.
VerbeterpuntenZou niet weten wat
Pluspunten
dit was de 1e keer besteld dat ik wat heb besteld. de bestelling werd vlot geleverd.
Verbeterpuntennvt
net
Pluspunten
goede service, snelle levering
Verbeterpuntengeen
VerbeterpuntenOp deze manier doorgaan
Pluspunten
Producten worden snel geleverd, bij terugsturen van goederen wordt geld onmiddellijk teruggestort, vriendelijke en behulpzame medewerkers aan de telefoon
Pluspunten
Uitstekend werkende klantenservice, gevraagd of het product op voorraad was, keurig teruggebeld en gelijk besteld. Zo werkt een professionele Webshop. Wij komen zeker terug. Leo
9 Sylviuslaan
Groningen 9728 NS