Beste Jolanda, Wij verkopen uitsluitend 100% originele , dat kan ik u garanderen. deze bodylotion heeft meer klanten gekocht ze waren allemaal tevreden, Hopende u zo voldoende te hebben geïnformeerd. Met vriendelijke groet, Team Goedkoopparfum24.nl
Beste Ellen, Wij verkopen uitsluitend 100% originele geuren, dat kan ik u garanderen. deze parfum heeft meer klanten gekocht ze waren allemaal tevreden, Wij hadden 12 flesjes van de parfum binnen gekregen, ze zijn allemaal uitverkocht zonder klachten. U heeft uw parfum 10 dagen gebruikt, en nu wilt u het parfum retourneren terwijl het pakket schade heeft en het parfum zelf half leeg is gemaakt. Maar wij hebben toch het totale bedrag naar uw rekening gestort. Met vriendelijke groet, Team Goedkoopparfum24.nl
Postbus 87
1970AB Ijmuiden