Goed geadviseerd en vlotte communicatie

Nav vragen over het maken van een apparte groepenkast in een nieuwe schuur goed geadviseerd en direct geholpen met een compleet "boodschappenlijstje". Snel geïnformeerd toen er 2 onderdelen niet goed door toeleverancier geleverd waren en snel nagestuurd. Mede door goed advies en YouTube kanaal succesvol mijn doe-het-zelf elektra klus af kunnen ronden. Dank!

Snel geleverd en een uitstekend product

Product voldoet uitstekend aan mijn wensen

Ik ben zeer goed geholpen!

Op de site info over de huidige voorschriften en ik ben goed geholpen met de keuze voor de juiste apparatuur, top!

Prima geleverd. keurig op tijd

Besteld en volgens afspraak geleverd. Keurig verpakt. Dikke prima!

Doen wat ze beloven.

Heb je je vergist bij een bestelling, geen probleem bij het terug zenden. Wordt zonder probleem aangenomen.

Veel service!

Ik heb uitgebreid advies ontvangen en hulp bij keuze. Het spul was ook snel binnen. Uitermate tevreden.

Snelle levering en denken met je mee

Mijn vraag ivm plaatsen van een 3-fasen groepenkast werd meteen snel beantwoord. Ook werd er met mij mee gedacht welke groepenkast voor mijn situatie het meest geschikt zou zijn. Snelle levering, erg tevreden.

super snelle levering

Binnen 24 geleverd

Goede prijs, keurig verpakt en snel geleverd, goede kwaliteit

Prima ervaring snel besteld snelle levering

Prima ervaring snel besteld snelle levering

Correcte prijzen en snelle afhandeling

Correcte prijzen en snelle afhandeling

Goede bezorging

Top ervaring met dit bedrijf.

Gewoon goede ervaring

Alles is netjes bezorgd vanuit 123groepenkast.

Fijn afgehandelde levering

Ggoede fijne afhandeling

snelle levering!

website en versturen is no nonsens. Fijn en snel afgehandeld.

Snel geleverd, prima kwaliteit

De snelheid van levering, en de kwaliteit van de flex kabels was prima. Geen contact nodig gehad.

Prima spullen, prima webshop, super-behulpzame uitlegvideo's

Overzichtelijke website, goede spullen, snelle levering, heldere communicatie. Alles wat je wilt van een goede webshop dus. En daar bovenop dan die video's waarin alle installatieklussen heel precies en duidelijk worden uitgelegd. Topclub!

goede gebruiksvriendelijke website

hele fijne webwinkel waar je alles kan vinden wat je nodig hebt om groepenkasten te bouwen.

Prima levering

Mooie smalle hoofdschakelaar past in oude smalle kast ertussen.

Vlotte levering

Het bestellen ging eenvoudig en op de site vind je handige instructievideos. Helaas kwam 1 onderdeel beschadigd aan maar dit werd prima opgelost.

Perfect geregeld

Goede prijzen , producten zoals omschreven. Indien ik nogmaals iets nodig ga hebben zal ik zeker weer hier bestellen

Mijn vragen werden vlot en goed beantwoord

Vragen over het combineren van nieuwe en bestaande componenten in mijn groepenkast werden inhoudelijk en goed beantwoord. Hierdoor heb ik voor een andere (betere) oplossing gekozen dan aanvankelijk gedacht.

Zag op YouTube waar een prachtig/deskundig persoon uitlegt hoe ik een onderverdeling kan maken en dat deze bij hen kan worden besteld. Dus maar gedaan. Tevreden over de snelle levering.

Super snel en betaalbaar

Snel en betrouwbaar

Prettig om hier te winkelen.

De site is overzichtelijk en de prijzen zijn netjes.

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]