Uitstekende service

Er is heel snel en adequaat gehandeld toen ik melding maakte met foto dat het geleverde product bij ontvangst al beschadigingen vertoonde en niet bruikbaar was en waarschijnlijk veroorzaakt tijdens het verzenden, dezelfde dag is al een nieuw exemplaar toegestuurd.

Duidelijke website, snelle levering. Goed verpakt zodat niks schuif of beschadigd raakt tijdens het transport. Ik had tijdens het bestellen de verkeerde kamrail gekozen. Een mailtje en ze hebben het nog geregeld dat de juiste meegezonden werd.

Prima Beltrafo

Ik had een nieuwe Beltrafo nodig, omdat de oude bromde. De nieuwe is krachtig afgestemd op de oude bel en voldoet uitstekend.

Nette levering

Levering van een beltrafo. Op de website van Lageweg groep is een groot assortiment beschikbaar en goede hulp bij het selecteren van het juiste onderdeel. Beltrafo was even onderweg maar gedurende de verzending werd ik keurig op de hoogte gehouden van de voortgang. Beltrafo moet nog geinstalleerd worden dus nog geen oordeel over het onderdeel zelf.

Snelle levering en goede prijs kwaliteit verhouding

Artikel snel geleverd en voldoet 100% aan de verwachtingen.

Sne en goed geholpen

Goede en snelle reactie op mijn mails en vragen. Het product werd snel geleverd en was eenvoudig te plaatsen. Alles werkt naar behoren. Heel tevreden!

Top geregeld.

Alles snel geleverd en duidelijke communicatie over voortgang van de bestelling.

Alles snel en goed geleverd

Vlot geleverd

Vandaag besteld, morgen geleverd. Top.

Groepen kast

Goeie service en snel geleverd

Goede service en duidelijk advies

Wilde mijn groepenkast ombouwen naar 3 fase. Dacht eerst dat ik hem compleet moets cervangen omdat het een ABB busboard was gelukkig zijn er ombouw setjes verkrijgbaar. Alles gelukt!

Aardlek automaat

Goede morgen, ik wil de aardlek automaat uit testen,maar als ik het aanzet en druk op de testknop valt het niet uit. Waarom is dat zo?

Super geholpen met advies bedankt nogmaals

Super geholpen met advies bedankt

Alles perfect gegaan

Uitbreiding groepenkast besteld voor 1 naar 3 fasen. Alles snel en correct geleverd, en dat ook nog voor een zeer concurrerende prijs.

Snelle levering, goede prijs/kwaliteit verhouding

Een groepenkast besteld die volledig aan de verwachtingen voldeed. Net product, goed verpakt, dus niet beschadigd aangekomen en voor een heel goede prijs.

Snel en prima geleverd

En goed product snel geleverd zoals ik hoopte

Snel en netjes verstuurd

Zeer fijne transactie!

Snelle levering naar het buitenland en duidelijke info op website. Top!

Goed geleverd, goed advies

Gevraagd en ongevraagd advies gekregen, prima!

Ruim assortiment, goed geprijsd, snel geleverd

Zocht aardlekschakelaar met afwijkend amperage. Elders lastig te vinden maar hier gewoon op voorraad. Snel geleverd bovendien voor prima prijs.

Prima site

Bestelling keurig afgehandeld en uistekende terug koppeling

Goede prijzen en snel geleverd

Website en info was duidelijk. En order werd snel en goed geleverd.

Veel keus en snelle levering

Alles klopte

Besteld en geleverd

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]