Pluspunten

Al mijn vragen perfect beantwoord via de mail, prijzen zijn scherp en levering is goed.

Pluspunten

Goed Snel Betaalbaar

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Keurig op tijd geleverd.

Door de slechte verpakking was groepenkast licht beschadigd.

Pluspunten

Het is prettig dat een web winkel goed functioneert. Duidelijke afspraken en communicatie over het product en de verzending.

Pluspunten

Snel, heldere communicatie, klantgericht, prima prijs, goede service met leuk en handig boekje met tips

Pluspunten

Prima kwaliteit en service.

Persoonlijk prefereer ik aflevering door PostNL (vaste aflevertijden), dan met UPS.

Pluspunten

Juiste producten Goede prijs Snelle levering

Pluspunten

Helder duidelijke zoals ik van een webshop verwacht.

De mail met verzoek om beoordeling was er eerder dan het pakketje. Dat maakte me ongerust.

Pluspunten

Maakte mijn verwachting volledig waar.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Snelle levering, nette prijzen

De bestelde hager strip pasten niet op de geleverde aardlekautomaat. Moest ik toch weer zagen. Daar baalde ik van.

Pluspunten

Pluspunten

Makkelijk Snel

Weing beschermingsmateriaal,ofwel een te grote doos voor 4 stoppen die als het ware los in de doos per post werd gestuurd. Kans op schade. Dus meer beschermingsmateriaal of, beter voor het milieu, kleinere doos.

Pluspunten

snel spullen in huis makkelijk bestellen

geen verzend bewijs via email

Pluspunten

Super snelle bezorging en redelijke keuze en prijs

geen

Pluspunten

Als het met de levering even fout is gegaan wat natuurlijk kan . Een mail gestuurd en uitgelegd wat er fout is gegaan . Goed op de hoogte gebracht met een nieuw plan van levering . En netjes geleverd volgens plan met excuses . Prima opgelost Tot een volgend keer.

Ik ken het bedrijf niet goed genoeg om verbeterpunten aan te geven In mijn geval is het goed opgepakt en goed opgelost .

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede omschrijving product. Snel geleverd.

Pluspunten

Bedankt voor de snelle levering . Product voldoet aan de eisen waarvoor het gekocht is. Jullie prijzen zijn scherp, waardoor ik de volgende keer weer eerst op jullie site ga kijken als ik wat nodig ben.

Pluspunten

Goede service en een correct levering.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Prima aanbid en super snelle levering

Nvt

Pluspunten

Snelle en correcte levering Snelle beantwoording van vragen via mail

een telefoonnummer zou soms wel eens een oplossing bespoedigen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede prijzen en goed assortiment

Niet meer bezorgen via UPS graag, deze zijn zeer star als je niet thuis bent, bezorgen niet bij buren. Een 4-polige 20A automaat van ABB kon niet naar een afhaalcentrum in mijn stad worden gebracht, ik zou deze in Apeldoorn moeten afhalen? (70km van mijn huis), gelukkig dat ik de derde afleverpoging wel thuis was, anders had ik een heel eind kunnen rijden. Dus, verstuur liever met DHL, TNT of DPD dan met UPS!

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

snelle correcte levering. prima

Pluspunten

Goede voorlichting en snelle reactie op vragen

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goed overzicht op de wedsite , snelle levering.

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]