Pluspunten

Prima web shop met snelle levering. Zeer tevreden. Zal zeker hier nog eens wat bestellen.

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Gemakkelijke site en eenvoudig betaal menu. Ruime keuze aan goederen.

Keuze uit bezorgopties. Voorkeur van bezorgtijden of bijvoorbeeld ophalen op een Kiala punt of een postagentschap. Dan is het niet nodig om een gehele dag te wachten op je pakketje..

Pluspunten

Goede service !

Pluspunten

Vlot geleverd conform de bestelling goede prijs

Pluspunten

Snel geleverd, artikel gemakkelijk te vinden (als je weet wat je zoekt)

Pluspunten

Scherp geprijsd. Snel geleverd. Informatieve site.

Pluspunten

Duidelijk en snel

Pluspunten

snel antwoord op mijn vragen, Na bestelling snel in huis. Vrienden van mij bestellen vaker bij 123 groepenkast .nl. Was voor mij niet moeilijk een keus te maken. Heb niet verder gezocht en meteen in zee gegaan met deze Firma. Thanks.

Pluspunten

Ondanks een fout van mij zelf is er snel gereageerd waardoor ik het pakket snel binnen had.

Pluspunten

Snel geleverd voor een goede prijs

Geen problemen gehad dus niks toe te voegen.

Pluspunten

Duidelijke site met ruim assortiment, goede beschrijvingen en voorraad indicatie. Snel geleverd.

Pluspunten

Snelle levering en goede prijs

Pluspunten

vraag over aardlekautomaat gesteld snelle reactie terug ontvangen en daarna besteld en snel geleverd

de doos waar die automaat in verstuurd is zou veel kleiner kunnen er haden er nu wel 30 in gepast

Pluspunten

Zeer snelle en correcte afhandeling. De bestelling die ik 's middags plaatste was de volgende dag al in huis, Op de levering viel derhalve niets aan te merken. Verder heb geen ervaringen met het bedrijf. Dus hoe retour zendingen en klachten wordt verwerkt is mij niet bekend.

Pluspunten

Duidelijke website. Snelle levering zoals aangegeven.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Levertijd

Pluspunten

Men komt de afspraken volledig na Website helder en duidelijk + men geeft extra info mbt installatiekasten en het veilig installeren hiervan

Pluspunten

snel, duidelijk, goede prijs kwaliteit

Pluspunten

Duidelijke site. Snelle verzending

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goede informatie

Pluspunten

123groepenkast levert gewoon conform bestelling.

Prijzen zijn ex btw en vallen dan uiteindelijk tegen.

Burgemeester praamsmalaan 20

8701 CL Bolsward

Over 123groepenkast.nl

LagewegGroep.nl is de specialist in Elektrotechniek. Je kunt eenvoudig jouw groepenkast bestellen bij 123Groepenkast.nl of GWSelektro.nl. Eerst meer weten over elektrotechniek? Kijk op Installo.nl voor technische artikelen over elektrotechniek of kijk op ons YouTube kanaal LagewegGroep. Wij hebben jarenlange ervaringen in het Adviseren, vervangen en uitbreiden van groepenkasten. Wil je jouw groepenkast vervangen of jouw groepenkast uitbreiden? Voor (technische) vragen kun je altijd bij ons terecht! Mail: [email protected]