interessanten leerzaam

een doel bereiken om zo snel en goed mogelijk oplossingen en knelpunten bij bepaalde processen te realiseren

Goed programma

Het is een goed en duidelijk programma.

Duidelijke en onderhoudende video's!

Duidelijke en onderhoudende video's van de stof, rustige uitleg. Tevens informatieve/vermakende filmpjes tussen de stof door, het maken van de quiz na elke module werkt erg fijn

Korte, duidelijke training met goede opdrachten

Beste Willem, Bedankt voor het maken van deze training. De inhoud vertel je duidelijk met goed herhalingen. Tevens vind ik de omgeving goed, met de voortgang die je kunt zien en ook de opdrachten daarbij. Goed werk. Leuke manier van presenteren met het schrijven op het glas. Een echte case toevoegen zou een mooie aanvulling kunnen zijn. Zelf ben ik Agile scrum master gecertificeerd voor IT projecten. Een rol als Lean white belt of andere kleur Lean expert ben ik nog niet tegengekomen en t.a.v. de verspillingen, verwacht ik dit meer in productie / logistieke bedrijven. Ook al zie ik veel verspillingen ook bij IT projecten. Succes met je trainingen! Groeten, Joris Meeuwsen

Thinking outside the box!

Hele leuke manier van training volgen. Door de filmpjes is alles makkelijker te visualiseren.

De uitleg was duidelijk.

Eenvoudig uitgelegd maar duidelijk!

Ik vond de uitlegvideos eenvoudig en de vraagstelling goed te begrijpen, je kon bijna niet de mist in gaan :)

Zeer leerzaam en interessant

Er is op een duidelijke manier overgebracht hoe het in de beginfase(White Belt) werkt om structureel volgens de Lean-methode te denken.

Prima voor de basiskennis.

Kort en krachtig.

Kort en bondig, leerzaam over de basis van Lean

Goede kennismaking met Lean en duidelijk uitleg. Geen langdradige, overbodige informatie. Leuke relevante video's en goede vragen in de Quiz. Goede initiatief om de deelnemer een voorproefje te geven van Lean!

Leuk, maar de filmpjes blijven soms bufferen.

Ik vond het een leuke en duidelijke online training. Soms wat vertraging, met name in de videos.

Goed opgezette training

Training zat duidelijk in elkaar heldere uitleg van de spreker en het gevoel dat ik echt wat geleerd heb

Duidelijke uitleg

Leuk gedaan zitten ook grappige filmpjes tussen. Ik vond erg leuk en leerzaam. Brdankt

Super duidelijk

Snel en duidelijk vooral

Prettige ervaring

Heldere uitleg in de filmpjes, prettige stem om naar te luisteren. Vragen zijn helder, eenduidig en ondubbelzinnig.

Heel leerzaam

Is een leuke cursus! Heel leuk en leerzaam.

Goede training met duidelijke samenvattingen

Goede training die je over bepaalde werkwijze aan het denken zet, goed uitgelegd met overzichtelijke voorbeelden. Enige nadeel was, wellicht dat dit aan de internetverbinding lag, was dat elke filmpje op 0:11 seconden bleef hangen.

Duidelijk, begrijpelijk, overzichtelijk.

De filmpjes zijn kort en duidelijk. De samenvatting is heel fijn en overzichtelijk. De bullets bij de onderdelen zijn handig en website is duidelijk en gebruiksvriendelijk.

Fijne leerproces

Ben trots op mijn 1 fout van de 10!

overzichtelijk en duidelijk

alles is overzichtelijk en duidelijk. Goede uitleg en goede vragen. Goede leermethode.

Duidelijke en interessante training!

Duidelijke en interessante training met heldere informatie! Ik ben zeker geboeid door LeanDirect.

Duidelijke training

Duidelijk alles uitgelegd, misschien soms iets te kinderlijk. Verder erg makkelijk te behalen

Leerzaam

Ik weet nu wat het inhoud de cursus white belt

Kort en bondige cursus

De cursus geeft snel inzicht in de eerste principes van lean. Daarbij maakt het mij nieuwsgierig naar de volgende belt training. De cursus is kort en door de samenvattingen bondig en goed te volgen.

Leuke en frisse training

Het niveau is goed te volgen en er wordt op een leuke en heldere manier les gegeven. De begin- en eindtune zijn op een gegeven moment hinderlijk (maar dat zal erbij horen)...

Tingietersweg 123

2031ER Haarlem

+31 (0)85 30 32 879

Over LeanDirect BV

LeanDirect vindt dat iedereen de kans moet krijgen om succesvol te zijn op het vakgebied Lean, Six Sigma, verandermanagement, data science en datavisualisatie. Dat kan bij ons en onze online opleidingen zijn uitermate efficiënt. Onze docenten zijn zelf gecertificeerde Master Black Belts en experts in statistiek, datavisualisatie, data-science, econometrie en wiskunde. Wij stimuleren eigenaarschap en leiderschap van de cursisten door hen zelf verantwoordelijk te maken voor hun leerprestaties. Zij krijgen alle support, maar uiteindelijk is de cursist zelf in de lead. Onze cursisten zijn niet alleen inhoudelijk sterk, ze laten ook passie zien. En daarmee verdienen zij zichzelf dubbel en dwars terug. Wij hebben inmiddels meer dan 500 mensen online opgeleid. Bedrijven als Tesla, Samsung, Heineken en ING plukken er de vruchten van.