Maximale begeleiding en daarmee maximaal inzicht

Alles valt en staat natuurlijk met je eigen inzet! Een logisch gevolg is het maken van de afweging van wat de uitdaging\ontwikkeling zal worden, de inspanning die geleverd zal moeten worden en dan vooral welke begeleiding kan je verwachten? Het sterke aan leandirect is dat de begeleiding al start voordat je begonnen bent! Welke doelen wil je precies realiseren? Hoe realistisch is het om deze dan ook te halen en wat moet er dan concreet gedaan worden. Een proces dat ik ervaren heb als prettig, professioneel, transparant en duidelijk en dat geeft resultaat!

Ik vind het een leerzame training

Ik heb deze training als leerzaam ervaren

Kort intensief maatwerk traject met prima begeleiding en hoge slagingskans

Willem is een zeer deskundige docent die deze toch soms lastige materie prima kan overbrengen. Hij heeft veel praktijkervaring waardoor hij de stof kan verduidelijken met voorbeelden uit de praktijk. De opleiding bestond uit een naslagwerk ondersteund met webinars ( die grotendeels op een eigen gewenst moment gevolgd konden worden) gecombineerd met een examentraining in groepsverband. Veel flexibiliteit derhalve en weinig reistijd en bovendien is maatwerk bij Willem bespreekbaar Daarnaast heb ik Willem als een zeer sympathieke vent in de omgang ervaren waardoor de opleiding in een prima sfeer is verlopen met een positief eindresultaat!

Praktisch, handig en duidelijk

Het volgen van de opleiding via de methode van 'Lean Direct' is zeer praktisch, duidelijk en toepasbaar. Willem is zeer enthousiast en laat een ieder in zijn waarde. Prettige persoon. Opleiding zal bijdragen een het bieden van toegevoegde waarde bij mijn relaties.

Prima opleiding !

LeanDirect heeft speciaal voor ING een prima BlackBelt opleiding verzorgt. De ondersteuning van Willem was top. De training via Webinars is ideaal. Zeker het aanbevelen waard.

Een enorm fijne en heldere manier van uitleggen

Op zich waren veel zaken die ik vandaag heb geleerd al wel bekend maar het was fijn om ze in een context te zien.

prettige training

goed dat je je eigen tijd kan indelen. Goede basis voor kennismaking met Lean

Goede leerzame cursus

Kwalitatief goede filmpjes met uitleg over de specifieke onderwerpen.

Zeer praktische training, studeren in eigen tempo en wanneer het mij uitkomt

Trainer Willem Janssen is een zeer ervaren, sympathieke en betrokken coach! Het is een een zeer praktische training, leren in eigen tempo en studeren wanneer het mij uitkomt. De online modules worden goed ondersteund met duidelijke en inspirerende video-uitleg.

Laagdrempelige kennismaking.

Hoe vaak kom je dat nog tegen, een kennismaking met een vak of studierichting die toch zo uitgebreid en allesomvattend is. Duidelijk lesprogramma en genoeg visuele lessen.

Perfecte combinatie inatie tussen online en persoonlijk

Ik volg de online Black Belt training en mijn ervaring is dat dit een zeer plezierige wjjze van leren is i.c.m, de persoonlijke ondersteuning van Willem.

Uitstekende, duidelijke uitleg.

Zeer leerzame en inspirerende manier van lesgeven zodat je de opgedane kennis straks in praktijk kunt brengen. Zeer aan te bevelen.

Goed begeleid van begin tot eind en voldoende ruimte voor flexibiliteit!

Prettige manier van begeleiding en prima gebruik gemaakt van zowel offline als online tools.

Duidelijke uitleg

Het volgen van deze online training is mij zeer goed bevallen. De lessen zijn goed te volgen. Een groot voordeel is dat elke module is opgesplitst in verschillende kleinere lessen. Als je wilt kennis maken met Lean dan is dit zeker de moeite waard om te volgen.

Goed te volgen eerste kennismaking met lean

Prima te volgen. Minder gemakkelijk op een mobiele telefoon te doen, omdat de quiz niet te maken is. Het laatste stukje bleef vaak hangen zodat je niet verder kon omdat je de vorige les niet af had

Handige tools die je snel leren met Lean te werken

Goede en snelle manier om inzicht te krijgen in de white belt van Lean, top!

duidelijke uitleg

Een duidelijke uitleg en makkelijk te volgen in je eigen tempo

Leerzaam

Prettige manier van leren

Duidelijk en effectief

De filmpjes maken het leuk en duidelijk. De korte testen zijn goed om jezelf even te testen. Op leuke wijze gepresenteerd.

Gemengde gevoelens

Inhoudelijk procesmatig zinvol, overzichtelijk en behapbaar. Methodisch wel wat kanttekeningen. Met name de theoretische benadering. Bijvoorbeeld: wanneer je borgen en veilige testomgeving belangrijk maakt, reik de kandidaat dan ook een praktijkoefening aan. Ook: ik realiseer me dat deze componist zuiver procesmatig denkt. Ik ben er alleen niet van overtuigd dat procesmatig denken altijd de beste of enige koers is naar verbetering is. Omdat je namelijk dan uitsluitend vanuit praktijk redeneert, en dat geeft nul ruimte aan visionairs. En die hebben onder aan de streep toch ook behoorlijk wat verbeteringen op hun conto vanuit vernieuwend denken. Wat er qua minpunten met kop en schouders bovenuit steekt is de presentator zelf. Met zijn piepviltstift, handschrift, regelmatige slechte articulatie, stopwoorden (he? zeg maar), de repeterende slotzin, de taalfouten in de tekstschermen (de 8 type verspilling, keeer), de afleidende handgebaren. En zo kan ik nog wel even doorgaan.

Aparte stof op leuke manier behandeld.

Grappige wijze van cursus volgen. Pittig maar boeiend!

Prima training, heldere uitleg

Prima training, heldere uitleg

Leerzaam

Helaas met het verslepen van antwoorden naar de juiste plaatsen ging dit bij mij technisch niet altijd goed. Hierdoor kon ik het examen niet juist invullen. Jammer.

Mijn ervaring was goed

De cursus was goed en duidelijk door de videocolleges. Zelf vind ik het fijn als er een document is met alle informatie gebundeld.

top

Snelle handige cursus

Tingietersweg 123

2031ER Haarlem

+31 (0)85 30 32 879

Over LeanDirect BV

LeanDirect vindt dat iedereen de kans moet krijgen om succesvol te zijn op het vakgebied Lean, Six Sigma, verandermanagement, data science en datavisualisatie. Dat kan bij ons en onze online opleidingen zijn uitermate efficiƫnt. Onze docenten zijn zelf gecertificeerde Master Black Belts en experts in statistiek, datavisualisatie, data-science, econometrie en wiskunde. Wij stimuleren eigenaarschap en leiderschap van de cursisten door hen zelf verantwoordelijk te maken voor hun leerprestaties. Zij krijgen alle support, maar uiteindelijk is de cursist zelf in de lead. Onze cursisten zijn niet alleen inhoudelijk sterk, ze laten ook passie zien. En daarmee verdienen zij zichzelf dubbel en dwars terug. Wij hebben inmiddels meer dan 500 mensen online opgeleid. Bedrijven als Tesla, Samsung, Heineken en ING plukken er de vruchten van.