Pluspunten

Duidelijke en heldere uitleg. Heel afwisselend waardoor prettig om te volgen.

Pluspunten

Goede en duidelijke uitleg over het lean systeem.

Pluspunten

goede duidelijke cursus

makkelijke stof

Pluspunten

De White Belt training is overzichtelijk en helder gestructureerd opgezet. Korte filmpjes die motiverend werken. De training heb ik vlot doorlopen en in 4 modules super veel geleerd!

De vragen van de Quizzes zijn wat gemakkelijk.

Pluspunten

Ontzettend fijne leermethode, en prettig persoon om van te leren!

De website werkt bij mij niet helemaal lekker.

Pluspunten

Duidelijke uitleg van het White Belt principe via korte filmpjes. Goede opbouw. Fijn dat je kosteloos met LEAN kennis kunt maken.

Pluspunten

prettige manier van doceren.

Quizzvragen zijn wel erg makkelik

Pluspunten

Duidelijke uitleg.

De kleine foutjes in tekst en spelling tussendoor laten het geheel soms niet 100% professioneel overkomen. Begrijpelijk in een eenmanszaak, wellicht nog iets aan te doen.

Pluspunten

Goede indeling van de training, duidelijke korte hoofdstukken, laagdrempelig en makkelijk te volgen/ begrijpen.

Pluspunten

Makkelijke manier van leren! Kan modules doen op de momenten die ik wil en het ook gewoon een tijdje laten liggen.

Misschien een idee om de dia's uit de modules met samenvattingen aan het eind van de cursus nog aan te bieden. Soort hand out... altijd fijn om nog even te kunnen na- / inkijken!

Pluspunten

Het is zeer duidelijk uitgelegd

deuntje vond ik zelf persoonlijk irritant omdat hij telkens terug komt

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

goede, leerzame en leuke opleiding

ga zo door

Pluspunten

Helder video's, snelle quiz.

In 1 van de video's bij module 3 staat bij de 5 keer waaromvraag: keeer (3x e). Tijdinschatting vooraf kenbaar maken voor doorlopen van modules. De zin "het is nu aan jou de taak / beurt om een white belt te worden" is na een aantal modules wel beetje storend aan het worden.

Pluspunten

leuk gemaakte vragen heldere leerstof

bij 50% vd vragen slaat het systeem niet gelijk alles op. Je ziet dat je de opdracht hebt voldaan, maar er komt geen vinkje bij de opdracht. Hierdoor moet je soms meerdere keren de opdracht uitvoeren.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Goeie uitleg en duidelijk

Geen verbeter punten

Pluspunten

Uitleg is helder, direct en to the point. Duidelijke & heldere structuur met goede samenvattingen tussenin.

Soms is er een hapering tussen de lessenreeksen: quiz werd beantwoord maar de volgende lessenreeks lijkt dit niet altijd te registreren.

Pluspunten

heldere uitleg, goede afwisseling, goede dosering theorie en kennistests

Pluspunten

* Heldere videolessen * Prettige manier van overbrengen * Handige kennistest aan het eind van elke module in de vorm van tussentijdse Quizzen.

Pluspunten

Leuke korte introductie van de white belt. Goed een duidelijke gecommuniceerd.

Ik zou het fijn vinden om voor dat de module start te weten hoeveel tijd het kost om de module te maken.

Pluspunten

Erg goede inhoudelijke video's, duidelijke en ervaren trainer

Geen.

Tingietersweg 123

2031ER Haarlem

+31 (0)85 30 32 879

Over LeanDirect BV

LeanDirect vindt dat iedereen de kans moet krijgen om succesvol te zijn op het vakgebied Lean, Six Sigma, verandermanagement, data science en datavisualisatie. Dat kan bij ons en onze online opleidingen zijn uitermate efficiënt. Onze docenten zijn zelf gecertificeerde Master Black Belts en experts in statistiek, datavisualisatie, data-science, econometrie en wiskunde. Wij stimuleren eigenaarschap en leiderschap van de cursisten door hen zelf verantwoordelijk te maken voor hun leerprestaties. Zij krijgen alle support, maar uiteindelijk is de cursist zelf in de lead. Onze cursisten zijn niet alleen inhoudelijk sterk, ze laten ook passie zien. En daarmee verdienen zij zichzelf dubbel en dwars terug. Wij hebben inmiddels meer dan 500 mensen online opgeleid. Bedrijven als Tesla, Samsung, Heineken en ING plukken er de vruchten van.