Laden reviews...
Mooie website.
31 December 2020
Jan
Nijkamp
Ik heb voor oud en nieuw 12 flessen lugana s Cristina en 1 fles san benedetto En 1 fles valpolicella superiore besteld, i.v.m. De korte levertijd is de besteling bij Bas Baan meteen klaargemaakt maar de valpolicella was niet op vooraad, ze hebben er een duurder en betere Valpolicella bijgedaan, omdat ze anders de verzending niet konden opsturen, koste niets extra, Top!
31 December 2020
Stan Argante
Venlo
Regelmatig doos besteld bij vertraging van de bestelling contact opgenomen en keurig te woord gestaan. Wel jammer dat de bezorgkosten limiet van 34 euro naar 50 euro is gezet. Maar verder prima service zelfs gedurende de COVID-19 Dank je wel en fijne jaarwisseling Mvg Ilse
Ilse
Tilburg
Uitstekend advies, groot assortiment en heerlijke wijnen. Misschien is het ook nog een idee om een loyaliteitsprogramma op te zetten om vaste klanten te belonen/bedanken omdat ze altijd weer terug blijven komen.
Liek
Zwijndrecht
Goede wijnen en online de juiste informatie om een goede keuze te kunnen maken. De snelle levering maakt het plaatje compleet!
Rienk
De Lier
je kan enkel service beoordelen, als er iets fout loopt. dit was het geval bij mijn bestelling, maar dat werd vakkundig en onmiddelijk opgelost. hier kan je dus wijn bestellen zonder zorgen
29 December 2020
sven
diest
Altijd super speciale wijnen en vriendelijke service
26 December 2020
Bart
Bredene
Alleen maar goede ervaringen. Ik bestel er altijd.
26 December 2020
Kees
Hippolytushoef
Ik ben vooral gek op Italiaanse rode wijn. Hiervan heeft Bas Baan een ruim assortiment. De levering is goed verzorgd en snel. En bij een bestelling van €50 of meer ook nog zonder verzendkosten
Pierre
Sittard
Goede snelle service
Fons
Helmond
Goed advies, vriendelijk en snel
Hannah Thuijs
Wageningen
Door drukte moeten wachten op aanlevering
Olivier Blancquaert
Kontich
Zoals de wijnen smaken "soepel" verlopen de bestellingen ook soepel.
20 December 2020
A.C. jongenelen
Bergen (NH)
Zeer goede ervaring. Een groot assortiment aan kwalitatief goede wijnen voor een eerlijke prijs en een prettige, snelle levering. Niks op aan te merken!
20 December 2020
Luuk
Nijmegen
3 van de 5 flessen werden zonder overleg door andere flessen vervangen. Op app en mail op te reclameren werd niet gereageerd. Bedenkelijke praktijken van de firma.
Beveelt niet aan
Henk
Leiderdorp
Veel keus, goede wijnen, maar slechte levering. De wijnen erg goed. Maar helaas ruim 3 weken moeten wachten. Winkel gaf steeds PostNL de schuld, echter na 3 weken was de conclusie er stond een wijn in back order. Beetje jammer.
Beveelt niet aan
Harmen
Amstelveen
Online wijn besteld in een prima webshop. Veel keuze, snelle levering. Heerlijke wijn! Ga hier zeker vaker bestellen en nog meer wijntjes proberen. Ik las op de website dat je in de fysieke winkel wijnen kan proeven en je daardoor dus goed kan laten adviseren. Ga ik zeker een keer doen als het weer mogelijk is.
Ingrid
Ter Aar
Great packaging of my malbecs:)
18 December 2020
Gyula Bara
Bruxelles
Snel en mooi op tijd dus
18 December 2020
Hans
Waalwijk
Top! Ze doen wat ze beloven. Snelle levering.. Ze verkopen heerlijke wijn.
Leo
Geervliet
Via de app van Vivino wederom een doos rood besteld. Afrekenen gaat prima en de bestelling kan ik uitstekend volgen via de mail met link en de berichten in de app. Een aanrader. De wijn ook!
Jeroen
Moerkapelle
Snel geleverd, prima aanbod
Leen Gelderblom
De Meern
Super rapide Prix compétitif
Victor
Lens-St-Servais
Wij worden altijd blij van de service van Bas Baan. Zeer overzichtelijke website. Mooie omschrijvingen van de wijnen. Suggesties voor wijn spijs combinaties. En een supersnelle levering. Top!
Marjanna
Bavel
Vanaf het plaatsen van de bestelling tot levering zeer tevreden
Rob
Venlo
Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.
Prins Bernhardstraat 1
3331BN Zwijndrecht