Via Vivino, accuraat. Mooie wijn keuze.

Mooie wijnkeuze, prima samenwerking met Vivino. Ga zo door!

Snel en accuraat verzonden

De wijnen die ik bestelde werden snel geleverd en tegen de goedkoopste prijs op internet. Leukste was gratis verzenden

Flinke bestelling geplaatst en uitstekend en zeer snel geleverd.

Mooie wijnen en snelle levering

Vorige keer beetje proefpakket besteld en nu 12 heerlijke flessen rosé besteld uit de mijn proef ‘out of the blue’ en ‘l’ hydropathe’ beide aanraders. Mooie stevige doos voor een goede bezorging

Snelle en goede levering van prachtige wijnen.

Via de Vinvino app en Wijnhandel Bas Baan prachtige wijnen kunnen bestellen. Snelle en goede levering, goede communicatie en duidelijk bestelproces. Helemaal blij mee!!

Overzichtelijk en fijne online winkel

De wijnen waren bijna sneller bij mijn huis dan ik! Wat een top service twee prachtige flessen wijk besteld waar je echt even voor gaat zitten.

Perfecte wijnen voor een prima prijs

Altijd je juiste wijnen voor een prima prijs. Goede aanbiedingen en omschrijving. Snel geleverd en kwaliteit

Vlekkeloos!

Besteld via Vivino. Keurig op tijd geleverd, stevig en netjes verpakt. Nu hopen dat de wijn ook lekker is ;-)

Netjes en goed verzorgd

Heerlijke wijnen prettig ontvangen.

Wat een mooie wijnen heeft Bas Baan in zijn assortiment!

Diverse bestellingen gedaan van rode, witte wijn en rosé. Zowel online op de site als via de Vivino app. Het assortiment is echt geweldig! Met mijn persoonlijke voorkeur voor Italiaanse wijn kan ik er uitstekend terecht. Leveringen niet altijd vlot, maar men komt er altijd op terug. Bas Baan is één van mijn favoriete wijnhandelaren!

Super snel en goed verpakt. Top levering!

Super snel en goed verpakt. Top levering!

Snel - en goed!

Uitstekende wijn, verpakking, bezorging, facturering - alles probleemloos.

Eenvoudig bestellen, prima producten!

Het is simpel om wijn te bestellen uit een mooi assortiment! De afhandeling en bezorging gaat perfect.

Supersnel en supergoed

Niet meer woorden voor nodig!

Heerlijk wijn, snel geleverd

Eerste bestelling gedaan. De wijn is geweldig en werd zoals beloofd snel geleverd. Top!

Prima wijn en snel geleverd!

Iedere keer als ik hier wijn koop sta ik verbaast over de snelheid van leveren! En de kwaliteit is top!

Prima iets te vroeg afgeleverd maar de buren hebben het opgevangen

Super snelle levering

Heb besteld via Vivino in de middag op een vrijdag, heb het al op zaterdag middag binnen! Transparante communicatie ook. Top!

Inhoud kies je zelf of krijg je kado. Keurig verpakt (beleving) en volgens afspraak tijdig bezorgd.

Uitgebalanceerd assortiment met hele mooie wijnen van bovengemiddelde kwaliteit. De ideale wijnhandel voor iets lekkers voor je zelf of iets moois om cadeau te geven. Whispering Angel is een echte aanrader!

Makkelijk

Zeer snelle levering.

Ik bestel vaak wijn bij Vivino en meestal wordt die geleverd door Bas Baan. Ik weet dus niets van de zaak zelf, maar de wijn is prima, heel goed verpakt en binnen een dag thuisbezorgd. Omdat ik al wat ouder ben is het tillen en sjouwen van een doos wijn te zwaar en bezorgen is een prima optie.

Mooie wijnen voor een goede prijs en snel geleverd

Aantal keren via Vivino besteld

Heldere site, vlotte levering, heerlijke wijn... perfect!

Mooie wijnen, goede prijs en supersnelle levering

Eerste keer besteld. Wijnen die ik graag wilde proberen. S avonds besteld volgende dag in huis. De eerste al ontkurkt en.... buitengewoon lekker

Altijd de juiste wijn

Wijnen zoeken bij wijnhandel Bas baan is uiterst simpel en de levering is subliem.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.