Super wijnen snel aan huis geleverd!

Snel en betrouwbaar

Snel en betrouwbaar, als er iets mis gaat wordt het meteen opgepakt en opgelost. Ik blijf er mijn wijn bestellen!!!

Snel, goed en vriendelijk

Inmiddels een paar heerlijke wijnen besteld bij Bas Baan. Prijs/kwaliteit is goed. Bovendien laat Bas Baan een nette service zien; komt de wijn een keer een of twee dagen later dan laten ze dat even weten. Ik ben erg tevreden. Joris

Mooi assortiment en super snelle levering

Al meerdere keren een bestelling gedaan bij BasBaan. Iedere keer de volgende dag al in huis en heldere communicatie. Bij laatste bestelling (later op de dag) volgens website niet volgende dag maar dag later levering. Echter was de wijn de volgende dag al binnen. Wat een top service. Zeer grote aanrader

wijnen de volgende dag ontvangen, goed telefonisch bereikbaar om te checken wat er op voorraad is door behulpzame medewerkers.

Perfecte levering

Op tijd goed verpakt en helemaal zoals verwacht geleverd. Lekkere wijn voor zacht prijsje dus bestellen we opnieuw

Geweldig!

Prachtige producten! Persoonlijke benadering! Snelle service! Echt een super leverancier! Ik ben fan!!

Betrouwbaar

Betrouwbare leverancier met ruime keuze en oplossingsgericht als levering om welke reden dan ook niet geleverd kan worden

Kwaliteit

Snelle service. Goed verpakt . Professioneel

Stipt en Lekker

Zaterdag heerlijke wijnen geproefd. Dinsdag in huis Top!

Vlotte en correcte levering

Na mijn eerste bestelling via Vivino bij BasBaan, dik tevreden over de gehele communicatie en levering. Hier gaan we in de toekomst vaker gebruik van maken.

Zeer snelle en correcte levering

Zeer snelle en correcte levering. Boven bestelling van €35 geen verzendkosten

Snelle en correcte levering

Volgens afspraak al na twee dagen wijn al geleverd.in een goede stevige verpakking.

Heerlijke stevige en zachte smaak

Lekkere stevige en zachte wijn voor een betaalbare prijs! Echt een aanrader

Tevreden na overleg over late levering

Na overleg met eigenaar Stefan over de verlate levering tot een goede oplossing gekomen. De wijnen zijn daarbij van uitstekende kwaliteit.

Goede wijnen snel in huis

Via Vivino wijnen besteld. Binnen een aantal werkdagen de juiste wijnen binnen.

Uitstekend advies op maat

Juiste kennis en aanbevelingen maakte dat ik na het proeven , de juiste flessen nog x blind kon bestellen snelle levering !!!

Goede snelle service goed assortiment

Prima wijn kwaliteit prijs..

Snel en makkelijk te bestellen

Komt vertrouwd over

Super snel en correct

Top service binnen 24 uur geleverd.

Goede prijs, snel bezorgd, keuze uit veel verschillende wijnen

Ik bestel regelmatig bij BasBaan. De wijnen worden netjes verpakt, snel (gratis) geleverd en er is keuze uit een grote verscheidenheid aan verrukkelijke wijnen tegen een zeer concurrerende prijs. Kortom; ik blijf bij BasBaan!

Goede service, snelle levering, mooie wijnen.

Veel wijn keuzes, veel prijs klassen. Overzicht per wijn zou beter kunnen zoals bv Vivino dit aanbiedt. Persoonlijk vind ik het prettig dat een wijn wordt beoordeeld dmv een staafdiagram op de 4 belangrijkste smaak kenmerken.

Goede kwaliteit - prijs verhouding en snel geleverd

Bij Bas Baan is er volop keuze uit verscheidene prachtige wijnen in verschillende prijsklassen. Het wordt snel en netjes verzonden. Ik kan er niets op aanmerken. Voor mij een zeer goede wijnhandel waar ik vaker bestel.

Uitstekende eerste kennismaking

Leuke aanbieding in een set van 6 en op tijd keurig afgeleverd zoals toegezegd.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.