Snelle service en heerlijke producten!

Een mooie collectie wijnen met keuze voor iedereen. Op zondag wijn besteld en dinsdag als beloofd binnen gekregen!

Snelle levering via Vivino

Zondag via Vivino met Besteld en met Apple Pay betaald, dinsdag bezorgd. Top! En nog lekkere wijn ook 😜!

Snelle levering,

Prima service!! Snelle levering

Prima service!! Snelle levering

Persoonlijke en snelle service met aandacht voor de persoonlijke smaak van de klant.

BasBaan weet wijnen uit te kiezen die passen bij de voorkeuren van de klant. Ze hebben een mooi assortiment met een aantal bijzondere en unieke wijnen.

Top wijn, betrouwbare levering

Goede wijn weet men te vinden.

Prima selectie wijnen, goede prijs en uitstekende service

Leren kennen via Vivino, prettige site en handige zoekfunctie. Mooie wijnen met uitgebreide beschrijvingen. Handig!

Hele fijne wijnhandel

Snelle service, heerlijk assortiment en een goed gevoel!

Snel en secuur

Snel en netjes geleverd.

goed aanbod en snelle goedverpakte levering!

Duidelijke website met een goed aanbod wijnen. Levering was snel, binnen 2 dagen was de bestelling (9 wijntjes) binnen. Verpakking is goed, alles in goede staat aangekomen.

Goede selectie en snelle levering

Wijnhandel Basbaan heeft een goede selectie aantrekkelijk gesprijsde wijnen. De snelle service maakt het geheel compleet.

Goede en snelle service

Vriendelijk, behulpzaam en betrouwbaar

Veel kennis en een fantastische service!

ik ga zeker vaker aan jullie denken bij nieuwe bestellingen

Prettige benadering en accurate service

Had mijn wijn laat in de middag besteld en de volgende dag al in huis.Chapeau!

Prima wijn voor een prima prijs

Goede wijn besteld en niet teleurgesteld. Komen zeker terug.

Snel geleverd zeer goed verpakt

Bestelling gedaan via Vivinio de levering was snel, de wijn was zeer goed verpakt in een eigen doos. De prijs voor deze service en de wijn was zeer goed te noemen.

Makkelijk en snel

De keuze is reuze, makkelijk en snel. Ook de betaling is zo gepiept

Wijn snel geleverd en zeer goede wijn

Wijn snel geleverd en zeer goede wijn

Tegelijkertijd via app bij verschillende leveranciers wijn besteld. Wijnen van Baan kwamen als eerste en waren het best verpakt.

Regelmatig wijn besteld via de Vivino app met super snelle levering en goede prijs

Snelle reactie en bezorging plus nette verpakking en

Zie boven, geen verdere bijzonderheden. De wijn heb ik nog niet gedronken!

Loved the wine

Definitely recommend service issues

Great service

Fast delivery and great choice

Eerste keer besteld en snel en netjes geleverd.

Goed contact

Ik kreeg van 18 van 29 flessen bezorgd. 9 flessen waren nog niet bezorgd. S’avonds Contact gelegd met Bas Baan die binnen 5 minuten reageerde met de reactie dat PostNL de bezorging van de twee dozen gesplitst had. Volgende dag al flessen binnen. Top!

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.