Pluspunten

Deskundig advies bij gerechten. Zeer divers aanbod van wijn. Niet de standaardwijnen die grotere bedrijven verkopen maar wijnen topkwaliteit.

Pluspunten

Keurig op tijd bezorgd, goed verpakt en mooie wijn

Pluspunten

Snelle levering. Prima wijn voor goede prijs.

Pluspunten

correcte afhandeling van het probeelm

Pluspunten

Prime webshop, prima prijzen en snelle afhandeling. Nergens kritiek op. Geen 5 * omdat de zending "te" laat aankwam, ik betwijfel overigens of de Wijnhandel hier iets aan kon doen.....

Pluspunten

Levering ondanks drukke periode (kerst) volgens afspraak geleverd.

Terugbellen as dit wordt beloofd.

Pluspunten

Zeer professioneel, de fysieke winkel is een lust voor het oog

Op dit moment geen

Pluspunten

Kan snel leveren en heeft een diverse voorraad voor elke prijs

Pluspunten

Goede kennis van wijnen

Pluspunten

- Gastvrijheid - Goede service en verstand van zaken - De wijnen mag je proeven - Wijnen voor ieder wat wils, top zaak!

Pluspunten

Service is erg goed, groot assortiment.

Pluspunten

Hele goede klantenservice; direct contact na het sturen van een chatbericht. Gebeld na een bestelling of alles accoord is en nageteld nadat de bestelling door het bedrijf zelf is geleverd. Ook mensen met hart en ziel en verstand van wijnen. Topservice...Dat zouden we meer in Nederland moeten hebben :-)

Rekening houden dat sommige klanten graag de kist willen hebben bij bestellingen.

Pluspunten

Goed en snelle levering. Netjes verpakt.

Pluspunten

Direct antwoord op vragen. Chat functie werkt heel goed.

Niet de kisten weggooien.

Pluspunten

Supersnelle levering. Na de bestelling direct een mail gekregen met de verwachte bezorgtijd. Volgende dag zat ik aan een heerlijk glaasje wijn. Ga hier zeker weer bestellen!

Pluspunten

Erg snelle levering, duidelijke communicatie en kwaliteit van het geleverde product ook naar verwachting.

Pluspunten

goede afhandeling van de bestelling

leverdatum weergeven bij bevestiging bestelling

geen.

3 sterren: voldoende, een redelijke ervaring

Pluspunten

Geen verzendkosten. Voornamelijk op kleine bestellingen maakt dit een relatief groot verschil op de rekening. Snelle levering Goed verpakt

Slechte communicatie. Op mijn verzoeken werd onduidelijk, onvolledig of laat gereageerd (zowel over chat, mail als telefoon)

Pluspunten

keurig bedrijf

Pluspunten

Snelle reactie, goede online hulp. Advies over verpakkingen cadeaus etc. Snelle levering en communicatie was top. Ook de wijnen waren zeer goed.

Van tevoren aangeven dat kerstgeschenken los worden geleverd t.o.v. losse flessen wijn. Kerstgeschenken werd door een aparte leverancier geleverd en de losse flessen een dag later via postnl. Daardoor ontstond er wat verwarring bij levering, niet erg, maar valt te voorkomen :)

Pluspunten

Pluspunten

In drukke tijd zeer snelle levering

2 sterren: slechter dan verwacht

Pluspunten

Handig dat je via de website kunt chatten

Ik had vier dagen voor een diner wijn besteld. Ik kreeg het anderhalf week na het diner binnen terwijl werd aangegeven dat het op tijd binnen zou zijn. Ik moest last minute nog ergens anders wijn halen en zit nu met veel wijn over.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.