Pluspunten

Snelle levering, goede prijs, geen verzendkosten per 1 fles. Ideaal! Ook goede klantenservice!

Pluspunten

Super snelle levering, goed verpakt, mooie prijs kortom TOP

Pluspunten

Zeer goede klantgerichte service, ik dank jullie wel! Zal jullie van harte aanbevelen binnen mijn netwerk!

Pluspunten

Snelle levering. Zeer goed verpakt. Prima prijzen en breed assortiment

Pluspunten

Door te "googelen" bij Bas Baan terecht gekomen. Verassend! Geen bezorgkosten, fantastisch snelle levering, goede verpakking en geleverd wat besteld is. De wijn is geweldig. We gaan zeker vaker lekkere wijn bij Bas Baan bestellen.

Ik zou het werkelijk niet weten. Onze 1e ervaring is perfect!

Pluspunten

Goede service, snelle levering en zonder verzendkosten!

Pluspunten

Snel en goed bezorgd

Pluspunten

Je krijgt er goed advies en het zijn vriendelijke mensen en ze hebben ook veel exclusieve dranken , een aanrader dus.

Niets zo blijven

Pluspunten

1. De wijnhandel heeft veel verstand van zaken; 2. Een snelle en eerlijke service (wat wordt beloofd, wordt snel nagekomen); 3. Winkel en personeel ziet er verzorgd uit!; Kortom een aanrader!

Op basis van mijn bezoeken aan de wijnhandel heb ik geen verbeterpunten.

Pluspunten

De adviezen vrijdag jl. bij aankoop van de coteaux du Layon waren een voorbode voor iets prachtigs. Wat hebben wij zaterdagavond genoten, van meerdere prachtige wijnen van wijnhandel Bas Baan. Echt een aanrader, voor een bijzondere wijn....naar Bas Baan!

Pluspunten

Pluspunten

Jong, energiek, experts, enthousiast, klantgericht, kennis van zaken

Pluspunten

Vriendelijk en deskundig personeel. Door middel van proeverijen kennis maken met speciale en onbekende wijnen .

Uitbreiden assortiment Amerikaanse wijnen.

Pluspunten

mooie wijnen en zeer luxe voorraad champagne

Pluspunten

Super vriendelijke personeel een goede advies

Pluspunten

Prima assortiment. Zeer vriendelijke en deskundige mensen in de mooie zaak.

Pluspunten

mooi assortiment in een even zo mooie winkel (voormalig bankkantoor, bij vorig bezoek zelf een korte rondeiding door de voomalig kluizen gehad). Personeel is erg enthousiast, vriendelijk en adviseert graag, TOP service!

Pluspunten

Word altijd goed geholpen,altijd het beste advies en leuke acties

Pluspunten

Ongekend en onderscheidend. Je bent een beetje verpest als je bij deze zaak langs bent geweest omdat hierna elke zaak een beetje zal tegenvallen. Goede -onafhankelijke- selectie: het omrijden waard!

Voor mij net niet om de hoek, maar dat is gelukkig ondervangen met een prima bestelmodule op hun website. En nog snel geleverd ook. Zonder breuk.

Pluspunten

Snelle verzending

Pluspunten

zeer compacte maar veelzijdige winkel met vakkennis!

Pluspunten

Mooie sjieke zaak, waarbij advies en gastvrijheid hoog in het vaandel staan! Heerlijk om aan de tafel plaats te nemen en te mogen proeven van de suggesties. Hou ervan!

Pluspunten

De vriendelijke ontvangst, de goede productkennis en de uitstekende service zorgen ervoor dat wij steeds weer terugkomen.

Pluspunten

Goed advies over de wijnen passend bij de gerechten. En altijd een verrassing als je door hen de keuze laat maken. Altijd tevreden.

Prins Bernhardstraat 1

3331BN Zwijndrecht

Over Wijnhandel Bas Baan

Wij zijn een moderne wijnspeciaalzaak Sinds 1935 waar een echte wijnbeleving, kwaliteit en persoonlijke aandacht voor u als klant voorop staat.