Laden reviews...
2 beoordelingen in de laatste 12 maanden
Geverifieerde reviews
Top beoordeeld
Review overzicht
Veel te kleine verhuisdozen en staat er een review bij lekker groot, daar klopt dus niks aan. Echt een miskoop kan maar 1 boek in.
18 May 2026
Iris
Woerden
I ordered packing items for moving my house. Three of the chair covers were missing. I took the photo of the delivered items and also the order paper. I mailed these photos to the info mail address and asking about the missing covers. However, I am still waiting for an answer more than a week. No response, no refund, no chair covers.
4 July 2025
Veli
Veldhoven
Wij hadden als bedrijf snel dozen nodig. We werden geadviseerd online te bestellen. En zouden ze binnen 10 minuten af te halen zijn. Dit gedaan en alles stond keurig klaar.
20 June 2025
Mibuso bv
Rotterdam
Snelle levering netjes verpakt
30 October 2023
Mike
Benidorm
Goede stevige dozen, verhuizing ging top.
20 September 2023
Tim
Borculo
Zeker een aanrader!
20 September 2023
Flo
Wul
Als je een goede stevige kwaliteit verhuisdoos wilt dan zou ik deze nemen.
19 April 2022
PenO
Oudenbosch
Goede kwaliteit
10 April 2022
Ralph
Den haag
Goede stevige dozen, snel in elkaar te zetten.
9 April 2022
Connie
Made
Dozen zouden volgens de site na 2 uur klaar liggen voor afhalen. Nu 24 uur later nog niet eens een bevestiging van de betaling. Aantal keer geprobeerd te bellen, maar het telefoonnummer van de klantenservice is niet te bereiken. Echt heel erg slecht!
5 April 2022
Femke
Tiel
Bestellen via internet,even bellen en staat al klaar om op te halen,TOP, En je wordt er vriendelijk te woord gestaan.
30 March 2022
John
Bergschenhoek
Dozen en verhuismateriaal simpel besteld en snel ontvangen. Complimenten!
17 March 2022
Ruud
Asd
Makkelijk online uit te zoeken producten met in mijn geval op zondagavond direct orderbevestiging en verzending. Pakket was binnen op dinsdagochtend zoals aangekondigd op de website….
11 March 2022
Eelcko
Oudega
Bestelling was snel geleverd.
6 March 2022
Leida de Vos
Eindhoven
Ik heb verschillende verhuisdozen mogen gebruiken en ik kan zeggen dat de dozen van Verhuisdozenstore van hele goede kwaliteit zijn. Ze zijn makkelijk in elkaar te zetten en heel stevig als ze eenmaal gevuld zijn, ook de bodem van de dozen zijn verrassend sterk. Ik kan de dozen tevens makkelijk dragen door de handvatten aan de zijkant. De levering van de dozen is overigens heel snel gegaan en de dozen waren heel goed ingepakt. Ik ben zeer tevreden met mijn aankoop.
5 March 2022
Yadirah Flores
ALMERE
Overzichtelijk aanbod op de website en t was hier een dag later al in huis!! Verder heb je geen gedoe meer met uitzoeken van bijv. de 'goedkoopste' verhuisdoos per stuk... Of bij welke winkel weer de voordeligste "pakketprijzen" zijn. Én in de hoop dat ze dan ook voorradig zijn in de winkel.
28 February 2022
Elise
Schiedam
Aangegeven in het opmerkingenveld dat ik de bestelling later geleverd wil krijgen, is niet naar gekeken. 2x een klachtmail hierover gestuurd, geen reactie gekregen.
27 February 2022
Raymond
Amsterdam
Wij zochten verhuis/opslag dozen met wat meer stevigheid. Besteld op internet en twee dagen hadden we de dozen in huis. Stevige verhuis/opslag dozen die ook wat langer mee kunnen.
24 February 2022
Gertjan Pieterson
Tiel
Supersnel van bestelling tot ophaling/levering.
14 February 2022
Karin Loomans Holland españa Line
Jávea- Spanje
De verzending was snel, met de dozen 2 dagen later in huis. Echter worden deze door PostNL geleverd en zijn niet alle kanten beschermd, met als resultaat beschadigde zijkanten. Dit terwijl de verzendkosten per set van 20€ gerekend worden en dus in ons geval op ruim €20 kwamen. De dozen zelf zijn prima. Stevig en snel opgezet.
13 February 2022
Nina
Amsterdam
keurig volgens afspraak en op tijd geleverd
12 February 2022
Jacob de Vries
Tzummarum
Prima dozen, snel geleverd, maar de klantenservice is onvriendelijk en niet behulpzaam
4 February 2022
ankie van der veer
Hilversum
dozen kwamen dag eerder dan op gerekend volgens website. belletje om de dozen een dagje vast te houden verliep prima.
29 January 2022
Daniel
rijswijk
De stickers zijn vrij klein maar bovendien gewoon geprint met een normale printer, dat had ik zelf ook kunnen doen. Oogt zeer onprofessioneel, voel me echt een beetje belazerd.
21 January 2022
Dagmar
Den Haag
Ik had 10 stuks premium dozen besteld voor een internationale verhuizing, het was ook van belang dat ze stevig en niet beschadigd waren. Tijdens het inpakken kwam ik erachter dat zeker de helft van de dozen defect waren en omdat ik binnen een week zou vertrekken had ik direct contact opgenomen met de klantenservice. Nu ben ik 2 telefoontjes en meerdere emails verder maar ik heb nog steeds geen gehoor gehad.
13 January 2022
doella