Snelle levering Stevige dozen Makkelijk uit te vouwen. Stevige bodem

Stevige verhuisdozen

Snel en accuraat geleverd

Super snelle service

Bestelling was de volgende dag in huis. Keurig verpakt en goeie kwaliteit verhuisdozen. Ik beveel dit bedrijf zeker aan.

Helder assortiment, vlugge levering, prima prijs

Geen enkel probleem ondervonden.

Superhandig!

Omdat er 2 x verhuisd gaat worden heb ik 3 kledingverhuisdozen besteld. Ze zijn echt super handig in gebruik. Stevige dozen met een handige roede zodat je de kleding goed op kunt hangen en na verhuizing direct in je kledingkast kunt ophangen. Bestelling werd snel geleverd. Echt top!

Goede Kwaliteit en snelle levering

Wij hebben het professionele pakket large gekocht voor onze verhuizing. Hiernaast hebben wij nog wat extra spullen besteld zoals dekens. Wij kregen onze bestelling binnen 2 dagen binnen, echter was de bestelling niet compleet. Ik heb gebeld en een vriendelijke mevrouw stond mij zeer netjes te woord. Ze ging er voor zorgen dat er direct dezelfde dag een pakket gemaakt zou worden waarin de ontbrekende spullen in zaten. De ontbrekende spullen had ik dan ook de volgende werkdag in huis. De spullen zien er erg sterk uit en van nette kwaliteit. Nu kunnen we het pakket gaan gebruiken.

Goede kwaliteit en snelle levering

De Premiumdozen zijn van goede kwaliteit en kunnen veel gewicht dragen. De dozen werden tot twee maal toe gelijk de volgende dag bezorgd!

Doen gewoon wat ze beloven

Eenvoudig bestelling plaatsen en alles gewoon op tijd geleverd.

mijn pakket werd zeer snel gebracht

ik heb een plastic hoeslaken voor een matras besteld. Het was er snel, paste net en ik trok er een scheur in. Maar het is prima voor de prijs.

Kwaliteit

Matras hoes besteld en is van prima kwaliteit. Ook de levering was zeer snel. Zeker aan te bevelen.

Prima s

Snelle bezorging en goede kwaliteit

Correct en volgens afspraak geleverd

Prima kwaliteit en vlotte levering

Een brede plakband dispenser en verhuis stickers gekocht. Lekker vlot geleverd en een prima kwaliteit voor een nette prijs. top!

Prima artikelen en snelle verzending

Uitermate handige en kwalitatief goede artikelen, welke na de online bestelling snel bezorgd zijn. Heel handig om gestructureerd te kunnen verhuizen en je spullen optimaal te kunnen verpakken / beschermen.

Pakket niet ontvangen

We hebben het bestelde niet ontvangen. Er is door u wel gemeld dat er iets is ingepakt, maar is er vervolgens geen track en tracé route aangekoppeld. Dus graag even nakijken hoe dit is gegaan en of het pakket wel is aangeboden bij post.nl Groetend fam .Pekelsma [email protected]

praktische en handige spullen voor verhuizing EN opslag

Het assortiment mbt opbergen van kleding en zo kan ook prima gebruikt worden voor langere opslag (winter / zomer kleding) Goede kwaliteit

Supersnel en exact zoals omschreven

De bestelling was zeer snel in huis. Daarnaast zijn de dozen exact zoals omschreven. eer goede ervaring dus.

Goede snelle service!

Positieve ervaring, bestelling en levering binnen 24u.

prima dozen en goede levering

fijn dat je een dag en tijd kan aangeven bij bestellen. Het zijn wel dure dozen. Maar ze zijn wel goed en stevig

Bankhoes te klein.

In de bankhoes past geen bank van 2.40m breed bij 0.90m hoog. Ik ging er vanuit dat dit wel zou passen aangezien de website 3m breed en 1.30m hoog aangeeft.

Goede service maar bezorging zou in deze tijd toch sneller moeten kunnen

Super snel geleverd

Snel geleverd en prima kwaliteit voor prima prijs

Goede snellecservice

Onbeschoft

Ik belde met een vraag over de specificaties van pakketten. De specificaties van de pakketten openen niet op je telefoon terwijl de specificaties van de dozen wel gewoon opent. De klanten"service" zei het wel te zien op de computer dus zegt dat het aan mijn telefoon ligt. Ik probeer uit te leggen dat dit niet kan aangezien ik bij andere producten wel gewoon de specificaties zie. Dat dit dus waarschijnlijk aan een instelling bij hun ligt. De persoon in kwestie hangt gewoon op.

Top geregeld

Contact was goed. Voor ik ging bestellen had ik ze eerst even gebeld met de vraag welke dozen ik het beste kon gebruiken voor mijn klus en hier bij werd ik goed geholpen. Hierna meteen besteld en betaald. De volgende dag om 12.00 werden ze geleverd. Top! Mvg Toon

Nijverheidstraat 14

2984 AH Ridderkerk