goede kwaliteit, prijs en snelle levering

Snelle levering top

Super dank je wel

Je krijgt wat je verwacht.

Prima spullen. Goede bezorging.

Prima levering

Zowel de bestelling als de levering zijn vlekkeloos verlopen

Excellent Product and Shipping Time

The quality and durability of the boxes are great. Thank you

Prima aankoop. Doet wat het moet doen.

Prima aankoop. Doet wat het moet doen.

echt een aanrader

duidelijk, snel en goed.

Goede kwaliteit doos

Verhuisdozen is prima kwaliteit, maar ik had ze blanco verwacht zonder allerlei opdruk. Kan me niet herinneren dat ik dit op de site gezien heb. Verder op maandag tijdig besteld met verzoek levering op woensdag, dus een dag extra om tijdig te leveren, en toch werd het pas donderdag toen de dozen kwamen.

Goed geregeld!

Besteld en zo snel mogelijk geleverd. Stevige dozen en makkelijk in gebruik.

duidelijk bestel proces en een snelle levering

Hwt online bestel proces ia duidelijk, de levering is snel en de kwaliteit van se producten voldoet aan de verwachtingen.

Matrashoezen besteld en 1 te weinig ontvangen, na e-mail gestuurd te hebben direct een reactie en werd volgende dag gecorrigeerd. Zo hoort het, prima service

in de middag besteld en de volgende dag afgeleverd.

Zeer tevreden over service en snelheid van afhandelen.

Goed materiaal en goede service

Er wordt heel snel op vragen gereageerd en hulp wordt geboden waar nodig. Top service!

Snelle goede service en levering

Geen problemen ondervonden. Jammer dat ik 2 keer verzendkosten heb moeten betalen. Heb naar aanleiding van een toegestuurde mail aan leverancier hierop nog geen reactie mogen ontvangen.

Prima kwaliteit voor een redelijke prijs.

Keurig geleverd wat ik besteld had. De dozen zijn van een prima kwaliteit.

Verkeerde artikel geleverd. Reageert niet op e-mail en telefonisch niet bereikbaar.

Niet tevreden.

Prima en snelle service, producten voldoen aan alle verwachtingen.

Goede prijs-kwaliteit verhouding. Snelle levering van producten zoals beloofd en vooral de kwaliteit die ik voor ogen had.

Alles volgens afspraak!

Makkelijk besteld, snel gebracht!

Prettige service: online besteld en gelijk kunnen ophalen

Ik had de dozen aan het einde van de ochtend besteld en een uur later stond alles al klaar. Ik ben zeer vriendelijk geholpen. De volgende keer bestel ik mijn dozen hier weer !

Prima spullen en service van verhuisdozen.nl. Minder enthousiast over PostNL levering

Prima spullen en service. Levering door PostNL is een ramp. Besteld en extra betaald voor avond levering door PostNL. Bevestigen vervolgens een tijdslot overdag in de namiddag. Vervolgens wordt het tijdslot vervroegd naar 2 uur. Later blijkt de bezorger al voor 2 uur langs te zijn geweest en heeft vervolgens de spullen gedropt bij het lokale pakket punt van PostNL. Hierbij niet mee te plannen.

Very good quality and reliable store

The quality of the boxes is very good. The website of verhuisdozenstore. nl is clear and provides accurate information about the different qualities and prices. The delivery was in time and as promised. I clearly can recommend verhuisdozenstore.

Zeer slecht, klopt niet met de omschrijving

Professionele dozen besteld. Dit komt niet in de buurt van een professionele doos. De aangegeven 5 m’n dik karton. Kopt niet. Karton is net 3 m’n dik. Misleiding!!! Klacht ingediend, maar helaas geen reactie terug.

Super.

De dozen waren super snel binnen. Zijn lekker stevig en makkelijk in elkaar te zetten. Dus was zo klaar met inpakken.

Prima levering prima producten

Simpel order proces snelle verzending prima producten

Prima bedrijf, zeer snel en accuraat

Snelle levering en goedkoop. Verzendkosten te hoog. De plastick beddehoes had minder hoeven kosten voor verzending dan gerekend werd 6,95

Nijverheidstraat 14

2984 AH Ridderkerk