Prima ervaring met jullie, alles binnen de tijd en in goede staat geleverd

Het is goed gegaan!

Zou zaterdag gebracht worden, dat werd maandag. Had ze nodig op zaterdag!

Had ze speciaal vrijdagochtend besteld om in het weekend in te pakken. Komen ze opeens op maandag. Dat is overigens wel goed gegaan. Dozen ook prima. Beetje jammer!

Handig en snel

Snelle levering, kan niet beter.

Zo geregeld

's Avonds laat besteld, 's morgens in huis! Bol-kwaliteit bij de verhuisdozenstore!

Snel in huis!

De bestelling is goed verlopen de volgende dag in huis ! Alleen 1 doos is flink beschadigd 😞

goede service, goed materiaal

Snelle service, goed verpakt en ziet er goed uit. Ik zou iedereen adviseren om zijn materiaal via dit bedrijf te kopen. Zijn beter dan van het verhuisbedrijf.

Prima kwaliteit verhuisdozen.

Goede, stevige verhuisdozen. Zeer eenvoudig uit te vouwen, en sterke bodem. Goed te beschrijven. Functionele picto's/beschrijvingen al op de doos geprint. Héél klein minpuntje; de door PostNL aangegeven levertijd was later dan we hadden aangegeven op de site. Lastig als je weg moet..

Slecht product.

Het product werd snel geleverd dat is het enige positieve. Beschermhoes voor de matras besteld, waar-de-loos. Zo dun als een boterhammenzakje. Zodra je de matras wil gaan tillen trek je er al gaten in.

Plastic fantastic

Lekker stevig plastic en ook ruim genoeg

Kwalitatief goede producten

Uitstekende verhuisdozen waar zware goederen in kunnen en de dozen/handgaten niet uitscheuren

Snelle en goede service!

De site is duidelijk, eenmaal een keuze gemaakt is de levering vlot en goed. Kortom: prima service!

Uitstekend!

Lekker snel in huis!

Uitstekende Dozenservice !!!

Super dozen ! Snelle levering en oersterk ! Wat wil je nog meer.

Snelle levering van een prima product

Goede stevige (verhuis) voor max 50 kilo. Geweldige doos om op zolder dingen te bewaren. Snel geleverd zelfs in de kerstvakantie. TOP!

Top service en kwaliteit

Hebben kkedingverhuisdozen besteld, snelle levering en kwaliteit is top!

2 dagen van 18:00 uur tot 22:00 uur voor niks thuisgebleven en nog steeds niks ontvangen!!

Kan producten niet beoordelen omdat er alweer gezegd wordt dat er nu de 20e tussen 18:00 en 22:00 uur geleverd gaat worden. Alleen heb ik er dan niks meer aan omdat ik morgenvroeg het materiaal nodig heb! Zwaar onder de maat. Balen als een stekker en geen melding dat het niet lukt maar na 22:00 uur een bericht dat het weer de volgende dag gaat worden:( Oja, en na 22:00 uur kun je het levermoment ook niet meer wijzigen!! Waardeloos zeker gezien het feit dat ik extra betaald heb om er een avondzending van te maken. Waardeloze transporteur Verhuisdozenstore. Jullie kunnen beter met een andere transporteur in zee. Annuleer de zending maar en stort het geld maar terug. Morgenavond is de verhuizing achter de rug en kan ik niks meer met jullie materiaal. Ga niet meer bij jullie bestellen, kan ik als bedrijf niks mee. Henri Dwars

Tevreden ervaring

Goede afhandeling bestelling Op tijd geleverd Goed verpakt geleverd Hellemaal prima

Snelle levering perfecte dozen en netjes gebundeld.

Overzichtelijke site, ideale betaalmogelijkheden, snelle levering. Duidelijke communicatie over het proces.

Logistiek was ook goed

Prima, besteld en de volgende dag geleverd.

Ik ben super tevreden: de ene dag 30 dozen besteld, die de volgende dag keurig afgeleverd werden.

Goede verhuisdozen. Duidelijk onderscheid in de verschillende modellen (50kg , 80kg etc.) zodat je weet wat je koopt.

Snelle levering!

Zeer goed. Snelle levering en goede prijs/kwaliteit verhouding.

Super fast delivery and strong boxes easy to assemble.

Mooie stevige verhuisdozen

Ik had twee pakken zware verhuisdozen besteld. Op tijd verstuurd en op tijd ontvangen. PostNL kwam twee keer binnen het uur met verschillende busjes met alletwee één pak. Daar kan Verhuisdozenstore niets aan doen en het geeft ook niets. Ik had eerst een pak dozen gehaald bij een bouwmarkt, maar die waren enkelgolf en heel slap. De dozen van Verhuisdozenstore zijn dubbelgolf en bijzonder stevig. Zelfs vol met LP's (hoe ouderwets!) geven de dozen geen krimp. Goede aankoop!

Nijverheidstraat 14

2984 AH Ridderkerk